PDA

View Full Version: Zgjidhet Si të instaloj vbet me Rinise Shqiptare

bcraytor
15-02-11, 10:09
Unë jam ka probleme me instalimin e VBET Rinise Shqiptare, edhe pse jam munduar lë të kuptohet se në postimet e mëparshme.

Kam instaluar vBulletin in / home / xxxx / public_html dhe Rinise Shqiptare in / home / xxxx / public_html / Rinise Shqiptare. Flamujt përkthim të paraqitet në forum Rinise Shqiptare, por duke klikuar mbi ta shkakton një gabim 404. Mund të më jepni udhëzime të qarta për ngritjen e VBET për të punuar me këtë. Unë gjithashtu kam shqyrtim Rinise Shqiptare dhe Rinise Shqiptare klasifikime sipas drejtorive të ngjashme public_html / shqyrtim dhe public_html / classifieds.

Youngster
18-02-11, 23:46
Hi, unë do të përpiqet për t'ju ndihmuar, ju mund të jepni url to forum tuaj unë do të kontrollojë të gjitha gjë dhe të japin këshilla se si të shkojë të gjitha gjërat.

kamilkurczak
02-03-11, 09:13
asnjë përgjigje - zgjidhet, nëse jo, ju lutem shkruani këtu dhe unë do të hap këtë thread edhe një herë. Thanks

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1