PDA

View Full Version: Programi vBET Affiliate filloi mbështetjen e + mirë

vBET
05-12-10, 15:25
Përshëndetje

Sot kemi filluar Programi vBET Affiliate - tani ju mund të fitoni me ne. Ju mund të merrni blen 10% formën e bëra nga referime tuaj. Shiko këtu për më shumë hollësi

Unë dua gjithashtu edhe për të njoftuar se duke filluar nga fundjavë e ardhshme ne do të zyrtarisht të japë mbështetje në fundjavë:) Deri tani ne kemi qenë gjithashtu aktiv në fundjavë, ende nuk është zgjidhur rastet urgjente të hënën dhe një herë në fundjavë, ndërsa disa ishin pa përkrahje.

Deri fundjavën e ardhshme, çdo fundjavë ne do t'ju japë mbështetjen e:) Së paku një anëtar të ekipit tonë do të jenë në dispozicion të shtunave dhe të dielave (me përjashtim të festave, por ne do të mbulojë këtë edhe kur kemi rritur me shume):) Kjo nuk është ende 24 / 7 përkrahje, por është më mirë dhe më të mirë, dhe ne jemi të kënaqur që ne mund të mbulojë më shumë e kalendarit për të mbështetur ju:)

Kënaquni vBET! :)

vBET
07-01-11, 13:27
Hi,

Mateusz gjetur mënyrë tjetër dhe ai nuk është më pjesë e stafit tonë. Ne do të fillojë rekrutimi të re së shpejti.
Për shkak se për një kohë jo të gjitha gjatë fundjavës mund të mbulohet. Ne do të bëjmë çmos për t'iu përgjigjur çështjeve më të rëndësishme në fundjavë, por ne nuk do të garantojë atë tani. Ne do të kthehemi në mbulon të gjitha gjatë fundjavës kur ne do të jetë gati për hat përsëri - shpresoj se shumë shpejt:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations