PDA

View Full Version: Zgjidhet Marr faqe bosh

Damas
20-11-09, 19:01
Përshëndetje,

Unë instaluar vBET234 një javë më parë dhe të gjithë punuar mirë.

Vetëm sot kam marrë faqe bosh, i kanë serverin tim dhe nuk bëni ndonjë ndryshim, kështu që çfarë është problemi ju lutem?

Curl dhe ICONV instaluar

root @ server [~] # php-m
[Modulet PHP]
bcmath
kalendar
CGI
ctype
dredhje
data
dom
eAccelerator
filtër
ftp
GD
gettext
rrëmujë
iconv
IMAP
ionCube Loader
JSON
libxml
mbstring
mysql
OpenSSL
pcre
POSIX
Reflektim
sesion
SimpleXML
SPL
SQLite
standard
tokenizer
xml
XMLReader
xmlwriter
Zend Optimizer
zip
zlib

[Modulet Zend]
Menaxher Zend Extension
Zend Optimizer
PHP ionCube Loader

root @ server [~] #

Ndonjë ide, ju lutem?

Damas
20-11-09, 21:11
I ndalet e njëjtë këtë gabim vBulletin.org Forum - Shiko Postimin Tek - vB Enterprise Translator (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1911751&postcount=860) nuk e kam të përdorni Google API kyç Faleminderit

vBET
21-11-09, 18:20
Në qoftë se kjo ishte duke punuar dhe papritmas ndalet, atëherë unë shoh ato skenare:
1. Ofruesi juaj i presë bërë disa ndryshime në server - pyesni atë në lidhje me të.
2. Administratori të tjera të bëra ndryshimet e konfigurimit - kontrolloni konfigurimin tuaj përsëri
3. Ju keni disa çështje me Google - FORUM_ROOT të hapur file / inclues / vbenterprisetranslator_functions.php, gjej $ rezultati = @ curl_exec ($ lidhja); dhe më poshtë shtoni rezultat echo $ '</ br> ";.. Disable cache, shkoni në disa faqe të përkthyera dhe të shohim se çfarë është rezultat nga Google. Pas kësaj undo ndryshimet - hiqni jehonë dhe për të mundësuar cache përsëri.

Kjo Unë mund të them në këtë moment. Më shumë kur ju jepni konfirmim rreth 1 dhe 2, dhe rezultatet nga 3.

Damas
22-11-09, 11:04
Hi,

Rreth 1 dhe 2, unë nuk ka ndryshuar asgjë në serverin tim, serverin tim e vet.

Mundohem hapin 3, por ende të njëjtin problem, nuk ka rezultate nga google.

Faleminderit për ndihmën

vBET
22-11-09, 17:05
Jo, jo, jo - në qoftë se ju keni mundësuar curl, atëherë ju do të merrni gjithmonë të rezultojë nga Google. Pyetja është se çfarë përfshin ky rezultat. Dhe kjo ishte ajo që unë duhet të dini. Dhe 3 ishte duke ju dhënë kështu rrugën për të gjetur atë duke e vendosur atë në prodhimin para se pjesa tjetër e faqes (ju duhet të shihni atë në lypje e faqes)

Nëse ju doni unë mund të trajtojë këtë - vetëm duhet qasje në CP tuaj Admin (Unë dua të shoh konfigurimit tuaj) dhe për FTP tuaj. Ju lutemi PM mua ato detaje qasje, apo shkruani këtu rezultat i 3 si kam pyetur më parë. 3 nuk është një zgjidhje - 3 është hetimi.

Damas
23-11-09, 00:48
Sent PM

Faleminderit

vBET
23-11-09, 20:31
Thanks. Unë tashmë ju dërgoj përgjigjen në PM. Arsyeja është se ju janë bllokuar nga Google. Të jetë i qetë - Google pëlqen të japin akses mbrapa, kur çdo gjë është në rregull, kështu që të shkruani vetëm ata dhe ne do të sqarojnë situatën.

Për këdo që ka çështje të ngjashme, ju lutem shikoni në updated FAQ (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9). Ajo është shfaqur ka se si të kontrolloni faqen tuaj nuk është i bllokuar nga Google dhe çfarë të në rast të tillë.

Damas
23-11-09, 21:06
Kam shkruar për të mbështetur google, unë shpresoj se ata përgjigjen shpejt: hutuar:

Faleminderit

Damas
24-11-09, 21:30
Përshëndetje,

Unë ju dërgova pm ju lutem më ndihmoni ASAP, google dhënë mua vetëm një moment për të rregulluar këtë problem

Faleminderit

vBET
25-11-09, 01:53
Ne kemi 1:53 natën kohën tonë, por duke shkuar atje për PD tuaj:)

vBET
25-11-09, 02:21
Dhe u përgjigj: - ne jemi të kënaqur se Google do të zhbllokuar në mënyrë të shpejtë:)

Damas
25-11-09, 04:29
Yaaaaaaaaah
web faqen time zhbllokuar TANI

Thanks Thanks Tanks shumë për mbështetjen e madhe

Fala

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1