PDA

View Full Version: Zgjidhet Problemi config pas instalimi ...

legendofmir
13-11-10, 21:20
Unë instaled vBet 4.0.0 në forum time dhe në gjuhën EN, punojnë vetëm gjobë, por në të gjitha gjuhët të tjerët thonë për mua:

Fatal error: Call të curl_init padefinuar function () në .... \\ forum \\ përfshin vbenterprisetranslator_functions.php \\ on line 647

Unë mendoj se duhet të setup këtë somewere produkt, por unë nuk e kuptoj se çfarë të bëjë, duke lexuar këtë në readme.html nga do_not_upload:

Disa hapa janë shënuar si (vetëm për utf-8 charactersets) ose si (Patjetėr për NUK utf-8 charactersets) - kjo do të thotë se ju do të bërë këtë hapa sipas juaji forum characterset (si për të kontrolluar characterset tim forum).

(Patjetër) Set "Meta Description" - edhe në qoftë se ju përdorni një mod të cilat ndryshime Meta Description për temat, ju lutem vendosur disa vlera këtu - ndryshe RSS mund të thyer.
(Patjetër) Set "Zbatimi URL Canonical" për "strikte" - ndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shkronja duke marrë më shumë se 1 bajt (dmth. nga Japanese).
(Patjetër për NUK utf-8 charactersets) Set "numrin e karaktereve përpara se të mbyllë Text" për të '0 '- përndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shkronja duke marrë më shumë se 1 bajt (dmth. nga Japanese).
(Patjetër për NUK utf-8 charactersets) të qarta "Blank Stripper Character" Vlera - ndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shenja Japanese (ato shenja janë pjesë e shenjave Japanese)

Ku për të vendosur këtë ... ndihmojë më lehtë janë për këtë coz në LanguageManager time Jo shfaqen:

Meta Description

vetëm në anglisht dhe të redaktoni / Translate ....

Duhet të shtoni të gjitha gjuhe në atje, manualy?

Çfarë duhet të bëni, për të punuar dhe për gjuhën të tjerëve, si greqisht, rumanisht, ... më shumë?

Në linjë 647 janë të këtë në vbenterprisetranslator_functions.php:

$connection = curl_init();

PS: Jo vBulletin instaled, vetmi forum dhe disa produkte ... me host e mi (kushtoj)

vBET
14-11-10, 05:56
Ju lutem jepni URL tonë forum - Dua të shoh këtë sjellje.

legendofmir
14-11-10, 18:52
Coz i cant lidhje e drejtpërdrejtë të shkruar këtu, coz i dont kanë temat e enought, unë do të shkruaj si kjo

forum. (myname). ro

Kur ju përpiqeni për të ndryshuar në të gjitha gjuhe të tjerët ... ju do të shihni gabim. Për t'u kthyer në gjuhën default (en) përdorim në shtëpi dhe të ndryshojë gjuhën.

Thanks.

kamilkurczak
15-11-10, 09:02
Përshëndetje,
Unë nuk mund të riprodhoni këtë çështje në forumin tim test. Nëse ju paste url tuaj këtu forum dhe lidhje për këtë çështje (shkruaj si ta riprodhuar atë) i do të rregullojmë atë për ju.

legendofmir
15-11-10, 10:05
I dont kuptoj se çfarë ju thoni, anyway ... si i thonë se lidhja e mia forum janë të

forum http://. legendofmir. RO
I cant shkruani këtu coz direkt linkun i dont temat enought këtu, por unë mendoj se ju e kuptoni këtë ... po kjo lidhje, por pa hapësira:)

Normaly në anglisht të punojnë vetëm gjobë, por në qoftë se ju doni të ndryshoni të tjerëve gjuhën
dhe do të shfaqet këtë gabim ...

Fatal error: Call to undefined function curl_init() in ....\forum\includes\vbenterprisetranslator_functions.php on line 647

PS: I disable by AdminCP / Option të gjitha produktet (Hacks), por gabimi janë të njëjta.
Kjo duket kur ju jeni në forum e mia, dhe në qoftë se ju të ndryshojë nga të tjerët gjuhës.

Lidhje janë shumë të thjeshta.

================================================== ========================

Edited sot 2010/11/17

OK, sepse kjo mod Jo punë për mua, unë të vendosë për të çaktivizuar këtë hack, për shkak se nuk janë një alternativë e mirë, për mua ... ashtu lidhje
për forum e mia janë në dispozicion pa përkthyes gjuhën ... gjithsesi ju provoni të bëni diçka me produktin tuaj.

Të gëzojnë për jetën ur,

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1