Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 12

Thread: Google je emailing me o (404) mehka napake?!?

Brezupen

Default Google je emailing me o (404) mehka napake?!?

V mojem webmaster mestu sem že približno 2 sporočil mesecu od google navaja, da so si ugotovitve (404) mehka napake, kar pomeni, s preprostimi besedami, da so ugotovitve dvojnik urls (vBET translatated URL) zaradi hitro rastočih in indeksiranje. Kaj moram storiti za ustavitev teh opozoril? V bistvu v mojem webmaster orodja, imam samo 2 realna (404) se ne ustanovi in 102 se ne ustanovi zaradi moje robots.txt.

-Cache nastavljen na 15 dni
    Guestcache-off

Kaj moram storiti za ustavitev teh opozoril?
    Verjamem, morate samo 301 preusmerjanje stari url (spremenili url, ki je že ne dela) z novimi url (url strani, ki delajo sedaj) z htaccess, samo iskanje po forumu, ki tistega, ki ga potrebujete dejansko

Brezupen

Imam samo skupaj 2 realnem 404 napak, Google je, mi pravi, da imam na stotine mehkih (404) napake, vendar ko kliknem na njih so tako ali tako delajo to ima nekaj opraviti s preveden urls, kot so zapisali me nazaj povedal me, da je indeksiranje raste prehitro, ampak v dvojnikov ...

Kakorkoli že, kaj lahko dodam na moj htcaccess na "skriti" ta iz Google, preden dobijo jezen.

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Imam samo skupaj 2 realnem 404 napak, Google je, mi pravi, da imam na stotine mehkih (404) napake, vendar ko kliknem na njih so tako ali tako delajo to ima nekaj opraviti s preveden urls, kot so zapisali me nazaj povedal me, da je indeksiranje raste prehitro, ampak v dvojnikov ...

Kakorkoli že, kaj lahko dodam na moj htcaccess na "skriti" ta iz Google, preden dobijo jezen.
    hehe Mislim, da moj zadnji post zgoraj že odgovoril si lahko 301 jih preusmerili z htaccess, ali morda jaz sem pogrešal razumevanje, če lahko daste primer kakšen je videti kot stara url (spremenili url, ki že ne deluje, dobil 404 error sedaj), da nov url (stran url, ki delajo sedaj)

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi. Prosimo, navedite podrobnosti. Kot razumem, webmaster orodja, vam pove, da imate samo 2 pravi 404 napak, vendar Google še vedno boste e-pošto o tem veliko 404 napak. Toda ti so res delajo ... Jaz sem malo zmeden tukaj

Prosimo, priložite popolno Google vsebine e-pošte in nekatere od teh 404 povezav.

Brezupen

Ne morem vam poslali "delovni" Soft 404 napak več povezav, ker sem izpraznil vBET mize, zdaj nisem dobili mehko 404 napak, več sem že pravi 404 Not Found odziv. Tako na tej točki vBET je kriv tukaj, rad bi vas spomnil, da Google ne mara Soft napake in jih boste kaznujejo z nizko čin stran in adsense, če gre za dovolj dolgo.

Regards

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Oprosti, ampak v tem trenutku jaz ne razumem, kaj točno je vprašanje o tem. Prosimo, opišite bolj, z drugimi besedami. Nimate mehko 404 napak enymore, samo pravilno 404 - navedite nekaj primerov strani, ki ne deluje. Koliko napak, kot so tiste, obstaja? Napisali ste, preden da imate samo 2 trdega 404 napak. Ali imamo še vedno problem tukaj?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

brez odgovora - rešiti. Če ne - napišite tukaj in bom odpreti to temo še enkrat.
    Thanks

Brezupen

Če bi se pa 15 dni cache največ do 5 dni, da bi rešili ta problem.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Torej, zdaj je rešen to, kajne?

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •