Michał Žal mi je, se zavedam, ta koda samo dodal drugih jezikih za showthread strani v kazalo, pa veste, kje (kraj po ali pred kaj), da dodate drugi strani, kot tudi forumdisplay, arhivov in drugih?
ker ti 2 strani sta najbolj pomembno, da se google lažje indeksiranje nit sezname, vsaj bi moral biti tudi forumdisplay integracijo in arhiv strani tudi v sitemap
Nazadnje urejal basketmen; 02-10-10 pri 22:46.
V tem trenutku smo preizkušen kodo samo za vključevanje nit strani, ki smo ga razumeli kot najpomembnejše. Prosimo, upoštevajte, da Google bo indeks vse vaše strani, tako ali tako (tudi če se vam ni kazalo integraciji sploh), ker roboti išče vse povezave na vaši strani, in ste vključeni zastave s povezavami na prevedenih strani. Seveda lahko, vključno s povezavami v kazalo, da indeksiranje hitreje. Zato smo objavili teme links integracija - niti hitro spreminja, tako da lahko hitreje plazijo koristno.
Ko sem dodati kodo od prvega mesta v datoteki kazalo, dobim naslednjo napako pri generaciji sitemap
Running vBET 3.3.6 in vbseo 3.5.2 na 3.8.1 forumFatal error: Call na vbet_vbseo_filter_replace_text undefined function () v / home / thespain / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
vBET vsebuje zahtevane datoteke v init_startup kljuka:
Zdi se, da to ni vključeno v vašem primeru, ki jih iz nekega razloga. V tem primeru prosimo, da le skladno z reqiure_once v spremenjenih datoteka sitemap generator. Dal je pred dodatna koda vBET. Prosimo upoštevajte, da to ni bil testiran, zato je pametno, da naredite kopijo datoteke, preden spremembe.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Hura za hat Michael, je bilo bolj človeško napako z moje strani
Sem googled napako in ugotovil, da je malo več kot sem pogledal na nastavitve
Nikoli nisem spremenil vrsto povezave do VBSEO_URI
Če ste se, da je padec navzdol možnosti, idioti kot sem jaz ne bi spregledali
Skozi preteklih izkušenj vem, da je generacija časa kazalo, da imajo lepo zamudo med kazalo strani. Mines nastavljena na nekaj 15 sekund zamude.
Ampak Im zadovoljni s celotno strani na desetih jezikih
Forum Display: 2904
Prikaži Thread: 1817821
Skupaj Indexed URL: 1823149
Skupaj procesa: 1,682.58 sekund
Je to kodo delu z sitemap 2,6? Hvala.
Snake, kjer ste našli sitemap generator 2,6?, Imam 2.5 in deluje s tem.
Ker ste spremenili kodo, to doesnt dela pravilno.
Številke dont sešteti.
Forum Display: 327
Prikaži Thread: 886054
Prikaži Post:
Profili držav:
Poll Results:
Blog vnosi:
Blog Tags:
Album URL:
Interesne skupine URL:
Tag URL:
Arhiv: 169