Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 3 od 3

Thread: Namestitev problem z vbseo

Default Namestitev problem z vbseo

1. Jaz sem z uporabo vbseo 3.2.0, jaz vekanje odkriti to kodo v functions_vbseo_createurl.php datotek, kot so pouk v readme.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

sem že iskati znotraj vse datoteke vbseo preveč, vendar še vedno ne moremo najti

prosim pomoč, povej mi, če potrebujete moj ftp in druge podrobnosti

2. Ali obstaja še vedno ni rešitev, vendar tako dont moramo izklopiti "Zamenjaj Content" META ključne besede «?" za privzeti jezik kot pred uporabo vBET? Kot je uporaba pogojnega morda v vbseo datotek

Fantje lahko dobim podporo tukaj prosim resnično potrebujejo pomoč tukaj

i že kupili vBET več kot 24 ur šel, vendar še vedno ne moremo namestiti zaradi zgoraj problem

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi.

1. Prosimo, posodobite svoje vBSEO. Uporabljate staro različico.

S svojim različico lahko še vedno uporabljate vBET, vendar se ne bo povezano z vBSEO, tako da povezave ne bodo prevedene. Vse druge funkcionalnosti vBET bo delovala v redu.
    Lahko tudi sami poiščite kodo, ki je v tej različici stari vBSEO odgovorni za pridobivanje nit naslovov in zamenjajte appropriatelly, če ne želite posodobiti vBSEO. Kot namig, lahko povem, da si kje se uporablja funkcijo vbseo_thread_seotitle. Prosimo, upoštevajte, da starejše različice vBET delala s vBSEO 3.2.x (kot se spomnim, da naš forum delala na 3.2.2) in postopek vključevanja je bila drugačna, vendar v tem trenutku ne bo delovalo, zato ne more dati vam stari integracija navodil. vBSEO spremenila svojo kodo in tudi vBET storil, integracija tudi bilo treba spremeniti.
    Pravkar sem preveriti in v vBSEO 3.2.2 kodo lahko najdete:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Torej ste samo še prestar - ni podprta različica. Prosimo, posodobite, ali uporabite vBET brez prevoda povezave (ni najboljše za vaše SEO), ali najti kodo, ki jih je treba spremeniti in jo spremenite.

2. V tem trenutku to možnost, morajo biti izklopljen. Prosimo, upoštevajte, da se ne bo vplivala na vaše SEO, saj iskalniki preprosto ignorira ključne besede, meta tag in uporablja pravi strani za indeksiranje vsebine.
    Nazadnje urejal vBET; 02-09-10 pri 22:45.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •