Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 28

Thread: vBET in vBulletin 3,6

Brezupen

Brezplačna pomoč??? Ko sem plačal 30 $ nikoli rekel kaj o spoprijeti čas, nasprotno tu je kopija vašega PM odziv (cenzurirani seveda), ki jasno določa, da bi dali mi določi na vsaki posodobitvi:

To so tvoje besede:
    Bom vas pripravili poseben dokument, s potrebno po vsaki posodobitvi(jasno pomeni prihodnosti vBET različice) za vključitev z vbulletin 3.6 -> V preprostem angleškem jeziku to pomeni, da se na vsak vBET posodobitev sem moral slediti vaš poseben dokument za integracijo z vBulletin 3.6.

Jaz sem čakal 2 določajo korak plačali.
    Nazadnje urejal mario06; 19-08-10 pri 08:43.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Kot Michał napisal - mi ne moremo ga reproducirajo in še vedno potrebujejo dostop do admincp in FTP zato vas prosimo, če lahko - PM me ali vBET

Brezupen

Sledil sem nad vodnik na pismo, zastave so tam, ampak invisibile ko pa mimo miško nad njim boste sebi en pl ecc ... tako kot sem rekel zastave ne kažejo.

To je edina razlika, ki sem jih opazil med 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Kot lahko vidite nekaj na tem področju se je očitno spremenilo me povzročajo težave

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Brezplačna pomoč??? Ko sem plačal 30 $ nikoli rekel kaj o spoprijeti čas, nasprotno tu je kopija vašega PM odziv (cenzurirani seveda), ki jasno določa, da bi dali mi določi na vsaki posodobitvi:

To so tvoje besede:
    Bom vas pripravili poseben dokument, s potrebno po vsaki posodobitvi(jasno pomeni prihodnosti vBET različice) za vključitev z vbulletin 3.6 -> V preprostem angleškem jeziku to pomeni, da se na vsak vBET posodobitev sem moral slediti vaš poseben dokument za integracijo z vBulletin 3.6.

Jaz sem čakal 2 določajo korak plačali.
    To ni res. Ste ga plačali za storitev, integracijo in to storitev je bila dostavljena. Prav tako - prosim stop poskuša manipulirati našega osebja. To besedilo, ki ga prikazujejo, to pomeni, da po posodobitvi boste odstranili naše spremembe in moraš še enkrat, sicer preprosto vrnete na privzeto kodo. To ne pomeni, da moramo zagotoviti, da bo delo na drugih različicah. Ne moremo jamčiti tega, ker ne podpiramo vB 3,6.

Če želite javno citiram naše zasebno pogovarjati to je tisto, kar sem ti napisal, preden ste plačali:
    Pravkar sem prijavljen, in prva stvar, ki sem jo videl je, da imate ne podpira vBulletin verzija - vBET3.x je uradno podprt na vBulletin 3,8 različice. Imaš 3,6 ... Torej ni vse vBET bug.
    Kakorkoli že - tudi, da se nam ni treba porabiti niti minuto za tem vprašanju smo slabo pogledat. Če bom lahko našli vprašanje hitro potem ni nobenega problema. Če ne, potem vam svetujemo, da:
    - Posodobitev vBulletin (najboljša)
    - Ali pa samo onemogočiti vse vBET hoks za arhiv in bivanje brez arhiv prevod strani
    - Ali kupil integracijo storitev za $ 30, bur zato, ker je na ne podpira različice vBulletin ne moremo vam zagotovim, da bomo celo lahko, da bi bilo delo (Preprosto ne vedo, da verzija in kaj je tam podprta).

Prav tako vas prosimo, da nam FTP dostop zdaj. Moram preveriti, katero različico pa še podpira vse trnkov.
    Sem dal nekaj besedila v rdeče - tako kot si to naredil, da plača vašo pozornost na to. Besedilo v krepkem tisku je tudi krepko na moj PM.

Nikoli ne plača za navodila - sem ga napisal in ga objavi, ker sem hotel to storiti, in sem napisal besedilo, ki ga obrnjena po tem, ko ste ga plačali za združevanje storitev - zato prosimo, da ne manipulirajo naše zaposlene, ki jih poskuša prepričati, da je bil del sporazuma. Cela sporazum je v besedilu, ki je zgoraj. You celo prosil, da napišete hvala za vas v tej niti, ker nisi všeč ideja, da sem napisal teh navodil.

Prosimo, upoštevajte: ste že dobili kar ste plačali. Imaš integracijo in vaš arhiv strani, je delal, kolikor je bilo mogoče za vB 3,6

Sedaj vam ponujamo brezplačno podporo celo, da nimamo, da to stori - vB 3,6 ni in novejši bodo uradno podprte. Če želite, da reši vaše vprašanje - prosimo podrobnosti dostop PM tako kot ste to storili prej.

Nudimo vam brezplačno podporo za to vprašanje, tudi da nimamo, da to storijo. Uspelo nam je na samem začetku tega vprašanja. Ne vemo, kaj poskušate tukaj doseči s tem, da sprejmete našo podporo in v istem času še enkrat prosi za to, kričal in obrnjena v rdeči del besedila v zelo manipulativni način, vendar upoštevajte, da se iz izjave v tej številki uradnega in končno: vBET 3.x uradno podpira vBulletin 3.8. Starejše različice vBulletin niso uradno podprte. Nudimo vam podporo in bo za rešitev tega vprašanja brezplačno. Smo našli nobenega veselja, v čudno igro, ki jo igrajo tukaj. Si že nam pošljete dostop enkrat in mi rešili vaše vprašanje glede na združevanje storitev, ki ste ga plačali za - samo še enkrat in mi bo to brezplačno ta čas, tudi, da uporabljate vBulletin različica, ki ni uradno podprt. Ta ponudba je na voljo do 25. tega meseca. Po tem dnevu ne bomo več vam ponuja brezplačno storitev v tem primeru. Lahko ga vzemi ali zavrne - to je vaša izbira. In samo ste odgovorni za svoje odločitve. Smo prepričani, da želite, da vam pomaga zelo močna, vendar ne moremo storiti proti temu vaše lastne volje.
    Nazadnje urejal vBET; 21-08-10 pri 16:21.

Sledil sem nad vodnik na pismo, zastave so tam, ampak invisibile ko pa mimo miško nad njim boste sebi en pl ecc ... tako kot sem rekel zastave ne kažejo.

To je edina razlika, ki sem jih opazil med 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Kot lahko vidite nekaj na tem področju se je očitno spremenilo me povzročajo težave
    Ne moremo, ne da bi živel vB 3.6 primer z vBET nameščene. Ne moremo uganiti, kako izgleda vB 3.6 kodo in kako se obnaša po nekaj sprememb. Moramo preveriti in ga videl v živo, in ne moremo početi na naših forumih, ker nimamo takih staro različico, in ne uradno podporo. Prav tako vas prosimo, upoštevajte, da se spremembe, jih opisati bilo narejeno, ker poročilo bug - prej povezavo do CSS je bil v narobe HTML oddelek. Če si želite, da so to delajo - prosim samo razveljavi ta sprememba, ki jo opazil. Če ga želite delati z ustrezno HTML strukturo - potrebujemo dostop do forum in preverite možnost, da se postavite našo povezavo znotraj HTML glava oddelek.

Brezupen

To je tisto, kar si napisal pred dodal določi:

Pravkar sem prijavljen, in prva stvar, ki sem jo videl je, da imate ne podpira vBulletin verzija - vBET3.x je uradno podprt na vBulletin 3,8 različice. Imaš 3,6 ... Torej ni vse vBET bug.
    Kakorkoli že - tudi, da se nam ni treba porabiti niti minuto za tem vprašanju smo slabo pogledat. Če bom lahko našli vprašanje hitro potem ni nobenega problema. Če ne, potem vam svetujemo, da:
    - Posodobitev vBulletin (najboljša)
    - Ali pa samo onemogočiti vse vBET hoks za arhiv in bivanje brez arhiv prevod strani
    - Ali kupil integracijo storitev za $ 30, bur zato, ker je na ne podpira različice vBulletin ne moremo vam zagotovim, da bomo celo lahko, da bi bilo delo (mi preprosto ne vedo, da je različica, in kaj je tam podprta).

Prav tako vas prosimo, da nam FTP dostop zdaj. Moram preveriti, katero različico pa še podpira vse trnkov.

To je tisto, kar si napisal po uporabo popraviti, kar pomeni po zgoraj PM in ga jasno določa -> Bom pripravite si poseben dokument, s potrebno po vsaki posodobitvi povezati z vbulletin 3.6 -> V preprostem angleškem jeziku to pomeni, da se na vsak vBET posodobitev sem moral slediti vaš poseben dokument za integracijo z vBulletin 3.6. Torej ne nagrad vse, da se zdi naravnost za vas, saj angleški jezik ni teorija.

Ne morem dam server prijave iz varnostnih razlogov, in spet ne vem, zakaj ne more poslati me hook.php datoteko za prenos na strežnik sam.

Pravkar si ponoviti tisto, kar sta me in si že napisal. To je bilo že razpravljali in je bilo že razloženo - upoštevajte, da je pisanje istih sporočil, šteje za spam. Če si želite ponovno pisati isto stvar, bomo morali začeti za odpravo takšnih obvestil, saj tisti, ki samo smeti za bodoče uporabnike. To je javni prostor in spam ni dovoljeno. Prosimo, preberite še enkrat svoje sporocilo:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    in moj odgovor tukaj:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

Si je bil tudi že odgovoril na vprašanje, zakaj ne moremo samo na spremembo in jo pošlje vam - glej tukaj:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

Prav tako vedite, da ste nas že enkrat poslali podatke za dostop do vašega foruma, tako da argument o varnosti, zato je težko verjeti. In od začetka uporabe vBET ste vedeli, da ga uporabljate na ne podpira različico vBulletin - vsako vprašanje na vašem forumu bo zahtevalo naše dostop tam (če se bomo, da ga podpre, ker mi ni treba).

Kot sem napisal - Ne razumem, kakšno igro, ki jo redno vozijo z zavračanjem naše brezplačno pomoč in v istem času, ko je povpraševanje, vendar smo poskušali tega. Imaš rešitev - nam dostop podrobnosti, tako kot ste to storili prej. Če ne želite, da našo pomočjo - to je vaša izbira. Zaradi svojega odnosa in čudnih pasu časa s ponavljanjem isto stvar v krogu, smo izdelali ta predlog omejen - glej prejšnjo lonci. Zelo smo veseli, da vam pomaga - vendar ne morem storiti proti tvoji volji.

Prosimo, upoštevajte, da se ta razprava šteje za končano. Razen če imaš nekaj novega, da napišete, prosim, ne spam. Dali smo vam rešitev - brezplačno podporo na vašem forumu in reševanju vprašanja. Vzemi ali ne - vaši izbiri. Prosimo, upoštevajte, da se bo res z veseljem pomagali

Jaz sem z uporabo vb 3,6 preveč, tukaj je tisto, kar sem storila vb arhiv delovnih preveč, samo želim deliti, če lahko nekdo, da bo bolj popoln prosim deliti preveč

1. Fixing zastavice v arhiv
    Če zastave ne prikazuje v vašem arhivu strani, uporabite ta korak

pojdite na admin panel -> Plugins & Products -> Plugin Manager -> iskanje plugin "Handle zastave v arhivu" brez narekovajev

Najdi

Code:
    $metatags .= '

zamenjajte vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Powered by vBulletin s vaš forum pot, zastavice ne prikazuje, ker napačne slike pathor ker mapo arhiv rewrited preveč v vbseo, tako da smo o določitvi tukaj

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Zdaj reload in preverite še enkrat vas arhiv, je treba zastave se je pokazala v svojem arhivu strani preveč

2. Če uporabljate rewrited arhiv strani z uporabo vbseo, in povezavo v arhivu prevedeno stran je napačno povezavo ga lahko določi tudi

na primer napačno povezavo, kot je ta, bo dobil Strani ni mogoče najti napake

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    njeno je treba, kot je ta, nad url manjka ime mape v krepko spodaj, so nekatere ljudi, ki uporabljajo / Arhiv / , Ali / Sitemap / Ime mape ali drugo ime mape

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

popraviti to lahko uporabimo vbseo CRR

pojdite na vbseocp.php -> po meri Reportaža Pravila -> dodajte to vrstico (na dnu kolone CRR), če je vaš arhiv ime mape z uporabo / arhiv /, kot je ta http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

če vaš arhiv mapo z uporabo / sitemap / ime mape, kot je ta http://www.domain.com/forum/sitemap/ Samo spremeniti ime mape

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

to bo naredil trik, lahko uporabite vBET za vb 3,6 strani Arhiv

3. Če dobite sporočilo o napaki, kot je ta v vrh strani arhiva enkrat (to ni povezano, ali zato, ker 2 korak zgoraj)

Opozorilo: filemtime () [function.filemtime]: stat ni za [pot] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html v [pot] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

uporaba tega Meto navodila, Jaz raba to in deluje
    Nazadnje urejal basketmen; 09-09-10 pri 00:19.

Brezupen

@ Michael
    To ni končal, ker ste se odločili, to je končano, ko sem rešil problem.
    Regards

@ Basketman
    Ali ste to vse sami? To je super, ga bom poskusil v naslednjih nekaj dneh in vas obvestili.
    Regards mate

PS. Ali sta zanikanje vse, kar v prvi post in preprosto opravljate svoje modding?
    Ali pač 2, prvi koraki, ker nimam vBSEO?
    Nazadnje urejal mario06; 10-09-10 pri 16:06.

@ Michael
    To ni končal, ker ste se odločili, to je končano, ko sem rešil problem.
    Regards

@ Basketman
    Ali ste to vse sami? To je super, ga bom poskusil v naslednjih nekaj dneh in vas obvestili.
    Regards mate
    i samo z uporabo že določitvi kode v tej temi in drug forum in imajo veliko testiranja

Sem že ga uporabljajo za nekaj dni in še vedno delajo, me pm, če boste potrebovali moje url

PS. Ali sta zanikanje vse, kar v prvi post in preprosto opravljate svoje modding?
    Ali pač 2, prvi koraki, ker nimam vBSEO?
    ah to lahko drugačen primer, problem no.1 in 2 dobim mislim, da jih povzročajo vbseo, saj vbseo rewrited moj arhiv strani

lahko poskusite Michał kodo prva, če je ne deluje, poskusite rudnik, poskusite z vašim poskusom, in poskrbite, da imate varnostno kopijo datoteke za obnovitev, če edited datoteka ne deluje
    Nazadnje urejal basketmen; 10-09-10 pri 16:12.

Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •