Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 3 od 3 FirstFirst 123
Rezultati 21 do 26 od 26

Thread: Naslov prevod skrajša v vBadvanced (zadnjih teme)

Brezupen

Ne mi lahko poveste kakšno drugo rešitev? Rad bi DoItMyself, tako da v prihodnje bom vedel, kaj storiti, ne da bi kdorkoli moti na vsaki posodobitvi.

Kot sem rekel, vse, kar sem moral storiti, da popraviti napake, je klik edit (dotik nič), nato pa shranite, da bi dobili naziv deluje pravilno.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Rad bi odpravil sam, daj mi nekaj možnosti, tako da sem lahko poskusite, če kliknete uredim nit (I ne dotikajte ničesar), nato pritisnite shranite vse dobro deluje kar pomeni, da je to kaže prav.
    Če prav razumem - ko je naslov zdrobljen in ste jih naredili uredite in shranite brez spreminjanja ničesar potem se popravi to? In kako to izgleda za novo temo - se je pokvarjen ali OK?

Prav tako - jaz sem še vedno čaka za dostop do podatkov, da bi lahko rešili to vprašanje. V tem trenutku imate sami. Prosimo, podrobnosti dostop PM, da bomo lahko to vprašanje rešiti in ga zaprite.

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Ne mi lahko poveste kakšno drugo rešitev? Rad bi DoItMyself, tako da v prihodnje bom vedel, kaj storiti, ne da bi kdorkoli moti na vsaki posodobitvi.

Kot sem rekel, vse, kar sem moral storiti, da popraviti napake, je klik edit (dotik nič), nato pa shranite, da bi dobili naziv deluje pravilno.
    Še enkrat - potrebujemo dostop do vašega foruma. Moramo najprej najti vzrok za vprašanje, da bi lahko to popravimo. In bomo iskali rešitev, ki bodo vključeni v naslednji izdaji - tako da smo našli izpolnite za rešitev, ki ne bo zahtevala sprememb v vsaki posodobitvi.

V tem trenutku ne moremo dati DoItYourself rešitev, saj nimamo rešitev, in ste nas imajo za to ugotovitev. Če želite, da so ga rešili - prosimo, da nam dostop. Če ste seznanjeni o varnostnih vprašanjih, nato pa vas prosimo, da začasno račune za nas, ali spremembo gesla za nekatere začasno, ali ustvarite preizkus primerek vašem forumu z reproducirati vprašanje.
    Nazadnje urejal vBET; 10-08-10 pri 00:10. Razlog: typo

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Če prav razumem - ko je naslov zdrobljen in ste jih naredili uredite in shranite brez spreminjanja ničesar potem se popravi to? In kako to izgleda za novo temo - se je pokvarjen ali OK?

Prav tako - jaz sem še vedno čaka za dostop do podatkov, da bi lahko rešili to vprašanje. V tem trenutku imate sami. Prosimo, podrobnosti dostop PM, da bomo lahko to vprašanje rešiti in ga zaprite.

Da bi bilo delo.

1. Kliknite edit
    2. Neukrepanje
    3. Samo shrani
    Works = 100% kar pomeni, da je pokvarjen nič!
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 19-08-10 pri 08:52.

Torej, morda je že rešen in tisto, kar vidite, je le slaba cached posledica prejšnjih različic. Prosimo, povejte kako deluje za povsem novo nit - so rezultati, so potem OK (ne da bi to lutke edit korak). Če je OK potem mislim, da vprašanje ne obstaja več in bomo lahko zaprete to temo

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

brez odgovora - tako razumem, da je rešen. Če ne pišite tukaj in bom odpreti to temo še enkrat.

Strani 3 od 3 FirstFirst 123

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •