Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123
Tulemused 21 kuni 26 kohta 26

Thread: Pealkiri tõlge lõigata lühike vBadvanced (hiljutine teemadel)

Senior liige

Kas sa ei anna mulle muid lahendusi? Sooviksin DoItMyself nii et tulevikus ma tea, mida teha ilma vaevata keegi iga update.

Nagu ma ütlesin ma peaksin tegema, et parandage viga on nuppu Muuda (touch midagi) seejärel salvestada, et saada tiitel töötab korralikult.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas mario06 View Post
    Sooviksin lahendan ise, anna mulle mõned võimalused, nii et võin proovida, kui ma vajutan muuda teema (ma ei puutu midagi), siis vajutage Salvesta kõik toimib trahvi tähendab, et see näitab paremale.
    Kui olen õigesti aru - kui pealkiri on katki ja sa tegid redigeerida ja salvestada muutmata midagi siis on parandatud? Ja kuidas ta otsib uut teemat - kas on katki või terve?

Ka - ma olen ikka oodanud juurdepääsu üksikasjad, et oleks võimalik lahendada seda küsimust. Sel hetkel sa hoiad seda ise. Palun PM juurdepääsu üksikasjad nii suudame lahendada küsimus ja sulgege see.

Quote Algselt postitas mario06 View Post
    Kas sa ei anna mulle muid lahendusi? Sooviksin DoItMyself nii et tulevikus ma tea, mida teha ilma vaevata keegi iga update.

Nagu ma ütlesin ma peaksin tegema, et parandage viga on nuppu Muuda (touch midagi) seejärel salvestada, et saada tiitel töötab korralikult.
    Veelkord - meil on vaja pääseda ligi oma foorum. Me peame kõigepealt leidma põhjuse küsimus, et oleks võimalik seda parandada. Ja me otsima lahendust, mis lisatakse järgmises versioonis - nii me täita leia lahendus, mis ei nõua mingeid muudatusi iga update.

Praegu me ei saa teile DoItYourself lahendus, sest meil ei ole lahendus ja hoiate meile seda otsida. Kui sa tahad olla see lahendatud - palun anna meile juurdepääs. Kui olete teadlik turvalisuse küsimused, siis palun teha ajutisi kontosid meile või muuta paroole, et mõned ajutised või luua test näiteks oma foorum reprodutseerida küsimus.
    Viimati muutis vBET; 10-08-10 juures 00:10. Põhjus: kirjaviga

Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Kui olen õigesti aru - kui pealkiri on katki ja sa tegid redigeerida ja salvestada muutmata midagi siis on parandatud? Ja kuidas ta otsib uut teemat - kas on katki või terve?

Ka - ma olen ikka oodanud juurdepääsu üksikasjad, et oleks võimalik lahendada seda küsimust. Sel hetkel sa hoiad seda ise. Palun PM juurdepääsu üksikasjad nii suudame lahendada küsimus ja sulgege see.

Et teha seda tööd.

1. Klõpsake nuppu Muuda
    2. Ära tee midagi
    3. Lihtsalt salvestada
    = Töötab 100% tähendab, et midagi on katki!
    Viimati muutis kamilkurczak; 19-08-10 juures 08:52.

Nii et äkki see on juba lahendatud ja mida sa näed on ainult Puhverdatud halb tulemus eelmiste versioonidega. Palun rääkige kuidas see töötab täiesti uus teema - on tulemused on OK, siis (ilma sellise näiva redigeerida samm). Kui OK, siis ma arvan, et küsimus ei ole enam olemas ja me saame sulgeda selle teema

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

vastus puudub - nii et ma mõistan, et on lahendatud. Kui ei siis palun kirjutage siia ja ma avada see teema uuesti.

Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •