Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 13 od 13

Thread: Težave z 3.1.0 pravkar kupil!

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Testiranje forum lokalno pomeni samo po sebi, da se to ne kaže na nikogar!
    To je super

Kot sem rekel, nisem mogla videti možnosti za vBET Main v mojem admincp, ko je testiranje na mojem lokalnem forumu. O polaganje vaš kramp na moj forum v živo, pa ne vem več, kaj bom naredil s tem, saj nisem zares cenijo vrsto odgovorov, ki jih mi je dal tukaj.
    Še enkrat je odgovor - bom poskrbel za to. Prosimo, PM me vse podrobnosti in vam ni treba, da jo nastavite na pravi forum, preden le PM me dostop do podrobnosti vašega poskusni plošči
    Žal mi je, da ne cenim odgovor, ki vas bom pomagal na ta način. Na žalost ne vem, kaj je razlog tega vprašanja in jaz ne potrebujejo dostopa do mogli raziskati za vas in ga rešili za vas. Žal mi je za težave in čaka na PM s podrobnostmi.

Brez možnosti, da preverim, naša edina nasvet za zdaj je še enkrat - poskrbite, da imate dostop do interneta. In si mislim strežnika. Vem, da ima vaš računalnik dostop, vendar se zdi, kot je vaš strežnik blokiran za komunikacijo z zunanjimi besedo. Drugi razlog je mogoče, da nimate nameščen CURL php knjižnice. Ne morem povedati nič več brez možnosti, da preverim.
    Nazadnje urejal vBET; 06-11-09 pri 02:28.

Države

lol To ni mogoče, da se prijavite na lokalni forum (kot je uporaba EasyPHP, xampp ali karkoli, z lokalnimi IP-je), tj:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Moral bi vedeti o tem. Ampak vseeno, pozabi. Jaz ga ne potrebujejo več.

Sem dobil odgovore o drugih stvari tako, Nevermind.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

lol To ni mogoče, da se prijavite na lokalni forum (kot je uporaba EasyPHP, xampp ali karkoli, z lokalnimi IP-je), tj:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Moral bi vedeti o tem. Ampak vseeno, pozabi. Jaz ga ne potrebujejo več.

Sem dobil odgovore o drugih stvari tako, Nevermind.
    To je, če imate svoj IP na WAN (ne samo LAN). 127.0.0.1 to je isto kot localhost in to pomeni, da se želite povezati z dejanskimi stroj. Ampak še vedno imate svoj IP naslov. In tudi če je samo v lokalnem omrežju, lahko še vedno nastavite preizkus forum na istem računalniku, kjer imate pravi forum. V skladu z licenco vBulletin imate pravico, da določi, kot forum, v imeniku testvb, vendar ne sme biti na voljo za javno pogled.

V primeru, da v vseh prihodnjih vprašanj samo pisati. Tukaj smo, da vam pomaga

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •