Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 13

Thread: Težave z 3.1.0 pravkar kupil!

Države

Exclamation Težave z 3.1.0 pravkar kupil!

No, pravkar sem kupil vBET 3.1.0 in ko bodo na vBET Main, ne morem dostopa do ničesar! To me prosi za vstop v moji številko licence, ampak, ni koli gumb, da predloži obrazec kasneje ...

Moja namestitev šel gladko brez kakršnih koli težav, vendar sem tam blokiran. Imel sem na nevgrajenem motorju različico 2 v celoti pred (izdelek in datoteke).

Kaj naj storim, od tam? Želim, da jo uporabljajo zdaj, ker sem jo kupil!
    Nazadnje urejal vBET; 05-11-09 pri 06:08. Razlog: Wrong BB kode

Države

In zakaj vidim francosko zastavo na mojem prejšnjem delovnem mestu? Sem napisal moje sporočilo v angleščini, ne v francoščini! jaz ne razumem.

Moja privzeto izbran jezik tukaj na forumu je angleščina, vendar vsi meniji vidim, so v francoščini! Kako to?

Edit: Sem napisal to sporočilo v angleščini preveč, vendar je zdaj čevlje gor samo v francoskem jeziku ?****** Kaj se dogaja????
    Nazadnje urejal Cybershaolin; 05-11-09 pri 06:09. Razlog: Uredil za jezikovne težave, znova

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    In zakaj vidim francosko zastavo na mojem prejšnjem delovnem mestu? Sem napisal moje sporočilo v angleščini, ne v francoščini! jaz ne razumem.

Moja privzeto izbran jezik tukaj na forumu je angleščina, vendar vsi meniji vidim, so v francoščini! Kako to?
    To je zato, ker ti rekel mod, da je v francoščini Z določitvijo lang BBCode ročno ali samodejno (z nastavitvijo privzetega jezika uporabnikov).

No, pravkar sem kupil vBET 3.1.0 in ko bodo na vBET Main, ne morem dostopa do ničesar! To me prosi za vstop v moji številko licence, ampak, ni koli gumb, da predloži obrazec kasneje ...

Moja namestitev šel gladko brez kakršnih koli težav, vendar sem tam blokiran. Imel sem na nevgrajenem motorju različico 2 v celoti pred (izdelek in datoteke).

Kaj naj storim, od tam? Želim, da jo uporabljajo zdaj, ker sem jo kupil!
    To ni normalno. Možnosti plošča, ki jih motor vBulletin - Prosim osvežite stran. Če se zgodi, znova poskusite znova uvoz izdelkov datoteke.
    Prav tako se prepričajte, da imate CURL nameščen na strežniku (če 2.x je nato delo je to).

Kakor koli težav - samo vprašajte in z veseljem vam bomo pomagali

Države

No, pravzaprav, sem hotel, da ga test na lokalni ravni, preden jo namesti na svoj forum v živo. Lokalno, tudi če poskušam osvežite stran, samo info vidim na th vBET Main je dovoljenje stvari. Ponovnega uvoza izdelkov ni pomagalo niti.

Prav tako sem bil eden izmed tistih, ki so darovali pred 3.1.0 je na voljo za prenos? Niso mi naj bi dobili popust, če bi 3.x videti?

Na drugo vprašanje, tukaj na svoj forum, mi lahko poveste, zakaj, če moj jezik je setup v angleškem jeziku, vidim, vsi meniji, prispevke, itd v francoščini? Poskušal sem, da počistite piškotke, predpomnilnik, osveževanje strani, vendar ni nič pomagalo, jaz sem še vedno v francoščini!

Nazadnje urejal vBET; 05-11-09 pri 16:17.

Prav tako sem bil eden izmed tistih, ki so darovali pred 3.1.0 je na voljo za prenos? Niso mi naj bi dobili popust, če bi 3.x videti?
    Nismo sporočamo, nič takega, da je

Na drugo vprašanje, tukaj na svoj forum, mi lahko poveste, zakaj, če moj jezik je setup v angleškem jeziku, vidim, vsi meniji, prispevke, itd v francoščini? Poskušal sem, da počistite piškotke, predpomnilnik, osveževanje strani, vendar ni nič pomagalo, jaz sem še vedno v francoščini!
    Kliknite angleščini zastavo, da se vrnete v angleškem jeziku In preverite svoj jezik privzeti uporabnik v CP uporabnika - mod hoče biti pameten, tako da, ko nekdo pove, da je njegov privzeti jezik francosko, da bo ga pripelje nazaj v francoščini.

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Tudi če sem ga vodijo na lokalni ravni, še vedno imajo dostop do interneta preko mojega lokalnega forum ... vendar obstaja način, da bi to delo, ker želim, da ga test, preden gre v živo z njim ... Nič ni, da blokira forum. Zakaj dodal, da del o trpljenju s tem, kar imam zdaj in da je internet je skupna za forume? Ali menite, da ni pošteno, da bi poskušali testiranja pred tvegajo stvari na forum, preden živo? In ja, 2.x je bilo tekmovanje v teku lep prej.

Nismo sporočamo, nič takega, da je
    No, je vzeto neposredno iz vašega Prispevek # 720 dne vbulletin.org:

Quote Originally Posted by NLP-er
    Zato - vsakogar, ki mi je podaril v ta projekt do tega trenutka, bodo dobili 1 brezplačno licenco za uporabo in 1 brezplačno odstranjevanje kredit povezavo licenco za 3.0.0
    To je neke vrste popusta ... vendar pa niso ponudili to, da me še ... Torej, kako lahko dobim še eno brezplačno licenco za uporabo in odstranjevanje dovoljenja?

Kliknite angleščini zastavo, da se vrnete v angleškem jeziku In preverite svoj jezik privzeti uporabnik v CP uporabnika - mod hoče biti pameten, tako da, ko nekdo pove, da je njegov privzeti jezik francosko, da bo ga pripelje nazaj v francoščini.
    Sem ugotovila, zakaj. Bilo je dodal / fr na koncu namesto samo http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Tudi če sem ga vodijo na lokalni ravni, še vedno imajo dostop do interneta preko mojega lokalnega forum ... vendar obstaja način, da bi to delo, ker želim, da ga test, preden gre v živo z njim ... Nič ni, da blokira forum. Zakaj dodal, da del o trpljenju s tem, kar imam zdaj in da je internet je skupna za forume? Ali menite, da ni pošteno, da bi poskušali testiranja pred tvegajo stvari na forum, preden živo? In ja, 2.x je bilo tekmovanje v teku lep prej.
    Samo zato, ker internetne povezave je potrebno za ta mod zagnati
    O testiranje vas prosimo, da preizkus forum ni na voljo za javni pogled.

To je neke vrste popusta ... vendar pa niso ponudili to, da me še ... Torej, kako lahko dobim še eno brezplačno licenco za uporabo in odstranjevanje dovoljenja?
    To je preprost - zato, ker si ne izpolnjujejo opisano stanje. Poglej na datum sporočilo

Sem ugotovila, zakaj. Bilo je dodal / fr na koncu namesto samo vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Powered by vBulletin
    Vesel sem, da ste odpravili to.

Ali imate še vedno vprašanje z namestitvijo? Če da, PM me dostop do Admin CP in FTP bom preveril

Države

Samo zato, ker internetne povezave je potrebno za ta mod zagnati
    O testiranje vas prosimo, da preizkus forum ni na voljo za javni pogled.
    Testiranje forum lokalno pomeni samo po sebi, da se to ne kaže na nikogar!

Kot sem rekel, nisem mogla videti možnosti za vBET Main v mojem admincp, ko je testiranje na mojem lokalnem forumu. O polaganje vaš kramp na moj forum v živo, pa ne vem več, kaj bom naredil s tem, saj nisem zares cenijo vrsto odgovorov, ki jih mi je dal tukaj.
    Nazadnje urejal vBET; 06-11-09 pri 00:56. Razlog: Zasebno vprašanja preselil v PM

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •