Uporaba vbSEO. Screenshot priložen.
Bom najti popraviti za to v funkciji vBSEO, ki obravnava to.
Uporaba vbSEO. Screenshot priložen.
Bom najti popraviti za to v funkciji vBSEO, ki obravnava to.
V functions_vbseo_vb.php:
Najdi
zamenjajtePHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
PHP Code:
vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;
Ta ne sme biti potrebno. Si integrirano vBET z vBSEO, kot je opisano v readme.html datoteko? Katero različico vBET uporabljate? Lani so globalni langtitle razčlenjevanju funkcionalnost.
Ja, in sem z najnovejšo različico, 3.3.3.
Strange. Prosimo, da nam pove, kako za reprodukcijo vprašanje - mi bo delo na bolj elegantna rešitev, ki ne bodo zahtevale dodatne datoteke vBSEO spremembe.
Ali lahko reproducira na strežniku ven? Ie na preskusnem območju sporočila?
Ne, to ne more biti tukaj pokazali, ker ne uporabljate možnost vBSEO vključiti niti naslovov v naslednjo / prejšnjo povezave (tiste, prikazane neposredno pod hitrim urednik odgovor). Ti bi morali najprej omogočiti možnost.
OK, tako - sedaj vemo, kako se razmnožujejo. Bomo pogledat na našem preizkus stopnje in iščejo druge rešitve. Velika hvala!
Žal ne moremo razmnoževati ta problem.
Mi preizkušen na 3.5.0 in 3.3.3 vBSEO vBET. Katere različice imate?
Prosimo, preverite, ali imate nameščeno najnovejšo različico vBET (če se uporablja)
Kaj pa posodobitev product_vbenterprisetranslator.xml od do-ne-upload mapo?
Jaz sem z uporabo vBET 3.3.3 in vBSEO 3.3.2. Moje langtitle oznake niso razčleniti na strani profil statistika ne sedaj, se zdi. Precej čudno!
Če želite popraviti razčlenjevanju od langtitle pod profil "statistika" zanka (kjer piše "Zadnje sporočilo: ..."), sem naredil to spremembo v class_userprofile.php:
Najdi:
Zamenjajte:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Ni možnosti, da oznake, ki so globalno razčleniti, kot je sicer ta sprememba ne bi bilo potrebno. Prav tako ni kljuke v tem razredu datoteki.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}