Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: Aktiviranje e-pošto v angleškem jeziku

Države

Default Aktiviranje e-pošto v angleškem jeziku

Upajmo, da Michal ne bodo počutili preobremenjeni, ko se vrne. Mislim, da je rekel, da je hude poplave na Poljskem. Še dobro, da ima več pomoči naslednji teden

Kakorkoli že .... Poskušal sem se prijavite novega uporabnika preko različnih prevedena jezikovnih različic moj forum ... in vsakič, ko Activation email vedno pride skozi v angleščini.

Sem se prepričajte, da izberete ustrezno (različni) jeziku ter v registracijo.

Imam naslednje nastavitve.

Misc> Prikaži original besedila za uporabnika> Normal
    Misc> Prikaži original besedilo za goste> Normal
    Misc> Prevedi vBSEO sporočil JavaScript> Da
    Google Zaznavanje jezika> Vedno zaupanje uporabnikov

koli ideje?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Nazaj na vprašanje. vBET ne podpira Emails prevod v tem trenutku.

Že sedaj imamo na naši TODO seznamu za integracijo vBET s sistemom vB stavki. Ko bo pripravljen, potem lahko preverijo možnosti za kavelj v avtomatski e-poštna obvestila (ki je podlaga za fraze) in se odločite vB besedno zvezo v skladu z dejanskimi prevod.

Države

In sem tudi vesel, da naslednji teden bo naša Rađati večji in vam bo kot naši kupci dobijo podporo hitreje in hitreje, nove funkcije v vBET
    Awesome, dobro slišati! To je odličen izdelek.

Že sedaj imamo na naši TODO seznamu za integracijo vBET s sistemom vB stavki. Ko bo pripravljen, potem lahko preverijo možnosti za kavelj v avtomatski e-poštna obvestila (ki je podlaga za fraze) in se odločite vB besedno zvezo v skladu z dejanskimi prevod.
    ok, hvala.

Države

je to rešiti? jaz sem z 3.3.6 in e-pošte dobili dont prevedeno. popup okna preveč

Prepovedani

Hello!
    Tukaj je odgovor:
    Nazaj na vprašanje. vBET ne podpira Emails prevod v tem trenutku.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •