Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Nazadnje urejal trevis; 12-05-10 pri 16:37.
Ne vem, to mod. Ali mi lahko opiše, kako to deluje? Ali ima tudi svojo podmapo v URL? Ali jih ustvarja, izhod brez uporabe od global_complete kavelj (preprosto natisne do izhoda)? Ali mi lahko poveste točno URL, kjer lahko vidim, da v akciji?
Prav tako povejte, kaj je že poskušal storiti, da vključitev tega? Ali ste uporabili nekaj namigov obrazec tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Katere?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forum
Yes.
mandela.org -> Glavni Forum
mandela.org / wiki -> MediaWiki (z integracijo vbMediaWiki)
Ne vem ... Vidim, pravilno besedilo na prvi jezik.
mandela.org / wiki in izbiro dveh jezikov
N / A
Bom
Nazadnje urejal trevis; 13-05-10 pri 00:11.
OK - vidim, da je ta mod uporablja global_ popolna - sem narobe rekel, da verjetno ne zaradi "vbet_flag" vprašanje. Vidim vprašanja in vidim, da so povezave razdeljene po prvi prevod - ti so začeli s "." (Pika) - brez www. Prosimo, PM me dostop do podrobnosti vašega Admin CP in FTP - I bo preveril zadevo in jo pravilno.
Na žalost te možnosti, da nam ničesar. V tem trenutku se zavedamo izdaje, vendar ne pozna vzroka. Za popolno diagnosticiranje in odpravo moramo dostop do vašega foruma.