Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Последната промяна е направена от trevis; 12-05-10 В 16:37.
Аз не знам този мод. Можете ли да ми опише как работи? Има ли го има собствена поддиректория в URL? Има ли генерира изход, без използване на global_complete кука (просто го отпечатва на продукцията)? Може ли да ми дадете точния URL адрес, където мога да я видите в действие?
Също така моля кажете какво вече се опитват да направят, за да включи този принцип? Знаете ли използвате някои съвети за формата тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Какви са те?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org форум
Да.
mandela.org -> основният форум
mandela.org / уики -> МедияУики (с vbMediaWiki интеграция)
Не знам ... Мога да видите на правилния текст за първи език.
mandela.org / уики и да изберете два езика
N / A
Аз ще
Последната промяна е направена от trevis; 13-05-10 В 00:11.
OK - Виждам, че този мод се използва global_ пълна - не бях прав казвайки, че не е вероятно, защото на въпроса "vbet_flag". Виждам проблем и виждам, че връзките са разбити, след като първият превод - започват с "." (Точка) - без WWW. Моля, PM мен достъп до подробности, за да ви Admin CP и FTP - аз ще провери въпроса и да я поправят.
За съжаление тези възможности ни дават нищо. В този момент ние сме наясно с въпроса, но знаем, няма причина. За пълна диагностика и корекция, имаме нужда от достъп до вашия форум.