Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 8 на 8

Тема: Интегриране на vBET с vbMediaWiki

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Default Интегриране на vBET с vbMediaWiki

Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!
    Последната промяна е направена от trevis; 12-05-10 В 16:37.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз не знам този мод. Можете ли да ми опише как работи? Има ли го има собствена поддиректория в URL? Има ли генерира изход, без използване на global_complete кука (просто го отпечатва на продукцията)? Може ли да ми дадете точния URL адрес, където мога да я видите в действие?

Също така моля кажете какво вече се опитват да направят, за да включи този принцип? Знаете ли използвате някои съвети за формата тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Какви са те?

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Аз не знам този мод. Можете ли да ми опише как работи?
    vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org форум

Има ли го има собствена поддиректория в URL?
    Да.
    mandela.org -> основният форум
    mandela.org / уики -> МедияУики (с vbMediaWiki интеграция)

Има ли генерира изход, без използване на global_complete кука (просто го отпечатва на продукцията)?
    Не знам ... Мога да видите на правилния текст за първи език.

Може ли да ми дадете точния URL адрес, където мога да я видите в действие?
    mandela.org / уики и да изберете два езика

Също така моля кажете какво вече се опитват да направят, за да включи този принцип?
    N / A

Знаете ли използвате някои съвети за формата тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Какви са те?
    Аз ще

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Text automatically translated from: Portuguese to: Bulgarian
    Translated text
    Здравейте Михал,

Прочетох и съм опитал, но не би могло да подложи на знамената в "навигационната лента" МедияУики :-(

Има ли ви шанс (с всичките си обширни познания), за да подпомогне интеграцията на МедияУики с Еврофутбол (vbMediaWiki използва като мост)?

Ако не знаете или не съм видял този мод създава един знак-на за Еврофутбол и беседа, и се оставя с една и съща кожа МедияУики към Еврофутбол. И МедияУики е инструмент за сътрудничество за създаване на съдържание, е бил използван като основа за проекта Wikipedia.

Идеята е, че потребителите на форума могат да допринесат съществено за уики на всеки език, както и в този форум. Ако това взаимодействие не е възможно в момента, само за да vBET работи безпроблемно с този мод ми е помогнало много.

Очаквам вашето завръщане.

Най-добри пожелания,
    Рафаел Trevisan.
    Original text
    Последната промяна е направена от trevis; 13-05-10 В 00:11.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK - Виждам, че този мод се използва global_ пълна - не бях прав казвайки, че не е вероятно, защото на въпроса "vbet_flag". Виждам проблем и виждам, че връзките са разбити, след като първият превод - започват с "." (Точка) - без WWW. Моля, PM мен достъп до подробности, за да ви Admin CP и FTP - аз ще провери въпроса и да я поправят.

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Translated text
    VbMediaWiki Единствените варианти са следните:
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

За съжаление тези възможности ни дават нищо. В този момент ние сме наясно с въпроса, но знаем, няма причина. За пълна диагностика и корекция, имаме нужда от достъп до вашия форум.

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

За съжаление тези възможности ни дават нищо. В този момент ние сме наясно с въпроса, но знаем, няма причина. За пълна диагностика и корекция, имаме нужда от достъп до вашия форум.
    Translated text
    Повярвайте ми, аз съм предоставяне на достъп чрез FTP. Аз съм отделяне на области от други потребители, за да споделят този достъп. И го е създал един администратор за вас на моя Еврофутбол сайт.

[] S,
    Рафаел.
    Original text

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •