Hi
Opazil sem, da z vBET 4.2.1 in 4.0.2 vBulletin PL4 in vBSEO dobili 3,5 RC3 Obvestila ni prevedena.
Prosimo, nasvet
StarBuG
Hi
Opazil sem, da z vBET 4.2.1 in 4.0.2 vBulletin PL4 in vBSEO dobili 3,5 RC3 Obvestila ni prevedena.
Prosimo, nasvet
StarBuG
Moraš pa na teh prevodov - to je privzeta za opravljanje razlogov (ne vsak se ga uporablja). Boste našli ustrezno možnost v vBET -> Misc Možnosti
Oprosti, ampak nisem neumen.
To je na sicer jaz ne bi poročali, kot bug!
Glej Patientenfragen.net - imamo odgovore
Nihče ne predpostavlja, da je kateri koli od naših uporabnikov neumen To je standardni postopek, da najprej obvesti o konfiguraciji možnosti, saj bi lahko uporabnik preprosto zamudili nekaj konfiguracijo ali celo ne iščem takih. Jaz sem odpiranje vprašanje znova in bo tam
Res je nekaj napak, saj je tudi ni ponovno kodirana. Poskrbeli bomo o tem kmalu
Mimogrede - ste opazili, da ste kakšno postavitev na vrhu strani za prevedena pogled in vaše zastave izgine (ne tudi v kodo izhod )?... Vidim, da si naredil nekaj ročno predlogi sprememb - preverite pa ga je zaradi vaše spremembe (kopija dejanske predloge telo nekje, vrniti, preveri, postavil nazaj).
Postavitev ni pokvarjena.
Si videl cached različica med težav z Cache APC plugin optimizacija
Preizkusite zdaj in videli, če še vedno vidite zdrobljen postavitev plz
ps: "neumno" del sem samo rekel, ker si preprosto zaprli bug poročilo in ga preselili brez čakanja na moj odgovor.
Moral bi počakati na odgovor stranke, preden razglasi aktivni rešiti probleme.
To je nevljudno drugače
Nazadnje urejal StarBuG; 08-04-10 pri 16:25.
Še ena opomba
Rad bi, da zavrne: *. js v robots.txt datoteki
Imel sem, da je vključena, vendar je odstranjena za zdaj samo v primeru, je bila to povzroča problem prevajanja (ki ga ni).
Vendar pa bi, ki povzročajo težave s fiksno novo različico ali lahko vključi v svoj robots.txt?
To ni uradno podprt v originalni protocoll pa google bot lahko ročaj.
In to je tisto, kar šteje
Desno - zdaj postavitev je v redu.
Tudi hvala za vaš predlog o ravnanju vprašanj. Prosimo, upoštevajte, da smo vedno znova odpreti vprašanja, če se izkaže, da ni res rešiti, in da je "zaprto" je samo predpona - nit ni zaprt - še vedno lahko pišete, in povedal, da vprašanje ni še popravi. Žal mi je, če si se počutil neprijetno zaradi tega.