Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 13

Thread: kako narediti vse prevedeno mesto in niti na kazalo

Brezupen

Default kako narediti vse prevedeno mesto in niti na kazalo

pomagajo, da bi bolje kodo
    to je moja koda dodano

/ / Dodatno oznako
    $ Alanguages = array ('en', "ms", "ar", "zh-CN");
    if (! $ arhiviranih) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ arhivirati);
    foreach ($ $ alanguages kot jezik) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Jezik ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, pred $, $ threadrow ['lastpost'], $ freq);
    }
    }
    / / Konec dodatno oznako

moja statistika spodaj
    Threads
    89,236
    Člani
    1,877
    privzeto kazalo ustvariti okoli 2xx.xxx urls
    ampak s 5 jezikov le ustvari svojo 457.160 urls

za delovno mesto samo, če vse prevedeno in oblikovanje URL-jev v sitemap
    njeno približno 560.000 urls

kaj je narobe z mojo kodo
    prosim pomoč mi
    hvala

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Naša integracija kodo preprosto samo dodaja URL za prevedene niti. In privzeto samo na prvo stran nit. Smo opisali, kako spremeniti kodo, da imajo tudi druge strani, niti, če boste želeli.

Države strani niso pomembne in vam svetujemo, da celo preprečili teh strani z datoteko robots.txt

Če želite imeti v vašem kazalo tudi povezave za prevedeno delovnih mest, nato pa uporabite rešitev spodaj:
    1. Odpri datoteko / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Najdi številka:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Put pred njim:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Nazadnje urejal vBET; 04-04-10 pri 13:14. Razlog: potrjen delovni

Brezupen

delovne
    hvala hvala hvala
    thankssssssss ******************************

Države

"1. Odprite datoteko / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Ne najdem tega ..

Je to v stilu gospodar?

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    "1. Odprite datoteko / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Ne najdem tega ..

Je to v stilu gospodar?
    Ali imate Sitemap Generator nameščen na vašem forumu?

Države

Nimam pojma?

Lahko se prijavite nazaj v moj admin delu in preverite? Jaz obvestila imamo neke vrste "izdaje", o tem kazalo, ko smo prijavite pa smo z uporabo vbseo kazalo pravilno?

Nimam pojma?

Lahko se prijavite nazaj v moj admin delu in preverite? Jaz obvestila imamo neke vrste "izdaje", o tem kazalo, ko smo prijavite pa smo z uporabo vbseo kazalo pravilno?
    Torej, preverite v vašem admin oddelek. Tudi če ste ga namestili, potem morate poiskati / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php v vašem forumu imeniku.

Države

Včasih svoje lažje narediti / pokažejo potem reči, kaj je treba storiti. Pojma nimam, kot sem zelo zmeden, ko gre za te stvari. Vem pa sem kupila 2 licence tukaj in niti ne zdi, da se je vredno vse vrednosti, razen za glavobol in google napak. To je programska oprema, ki se ne sme kupiti, če veste, kako urediti licence in kode ter jih ploščad do dela. Mislim, da vBET je 2 leti od bitje resnično zakonit pripravljen za zagon programa, potem bi morda je treba dati za sale.I celo plačani za sapnik kot jaz nič ne vem o tej stvari. Jaz res potrebujejo nekoga, da bi porabili od vBET 2 minuti, da si v mojem admin in se stvari teče, kako bi morale biti. Imam vero v stvari vBET je samo treba je nastavljen kjer dejansko deluje prav.
    Nazadnje urejal hotslot; 25-04-10 pri 21:15.

Včasih svoje lažje narediti / pokažejo potem reči, kaj je treba storiti. Pojma nimam, kot sem zelo zmeden, ko gre za te stvari. Vem pa sem kupila 2 licence tukaj in niti ne zdi, da se je vredno vse vrednosti, razen za glavobol in google napak. To je programska oprema, ki se ne sme kupiti, če veste, kako urediti licence in kode ter jih ploščad do dela. Mislim, da vBET je 2 leti od bitje resnično zakonit pripravljen za zagon programa, potem bi morda je treba dati za sale.I celo plačani za sapnik kot jaz nič ne vem o tej stvari. Jaz res potrebujejo nekoga, da bi porabili od vBET 2 minuti, da si v mojem admin in se stvari teče, kako bi morale biti. Imam vero v stvari vBET je samo treba je nastavljen kjer dejansko deluje prav.
    Prosimo, upoštevajte, da se vBET zelo lahka in namestitev je nepomembno. Ni vse datoteke izdaja sploh namestiti vBET.

Integracija z različnimi vtičniki je odvisno od teh možnosti plugins. Če katera koli izdaja za integracijo je potrebna le pomeni, da je plugin, ki je integrirana je šibka točka podpira dodatne funkcionalnosti. Lahko napišete, da ekipa vBSEO, če menite, da je izdelek s šibko možnosti integracije (brez kljuke na vseh), in želijo, jih vprašati za njeno izboljšanje. Mi smo samo odgovorni za svoje kode in dati rešitve za integracijo s tistimi, ki ne mislijo o tem. Ne moremo povedati vBSEO ekipo, da so spremembe in dajo svoje izdelke na voljo za dodatne funkcionalnosti (v resnici mi je to storil - da ne želijo imeti svoje izdelke odprti za nove funkcionalnosti).

Če se vrnemo na vprašanje - kaj je vprašanje? Vi ste trdili, da naj bi bile naše osebje, ki vam pomaga priti stvari potekale, kako bi morali, se pa nikoli povedal, kaj se ne izvaja ustrezno. Kot razumem vašo želel, da bi našli datoteko, zaradi neke vrste vprašanje z generatorjem. Torej, kaj je vprašanje?
    Nazadnje urejal vBET; 25-04-10 pri 21:30.

Države

Hvala za odgovor. Jaz preprosto želim vse prevedeno mesto in niti v kazalo in če je mogoče, je treba to storiti med namestitvijo ali kliknete na gumb možnosti v admin delu tako da ni treba urejati ničesar. Ali vam priporočamo Geographic cilj v webmaster orodja za vsak jezik? Prav tako pa vam priporočamo, dodate RSS / sitemap za vsak jezik v webmaster orodja?

To je razlog, zakaj sem želel pomoč za vse prevedeno delovno mesto je treba dodati kazalo, da to morda ne bo problem.

topla zadeva
    Nazadnje urejal hotslot; 25-04-10 pri 21:55.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •