Razumem, da ste že seznanjeni z informacijami o obremenitve strežnika, ki sem jo dal. Prosimo, upoštevajte, da nimam znanja o tem, kako napredna je vsak tisoči naših uporabnikov in vsakič, ko bom dal rit popolnih informacij, kot je lahko koristna. To ne pomeni, da sem ga obravnavajo kot idiot - to pomeni, da sem skrbi, ki vam daje informacije, ki so lahko koristne za vas in vrednotenje strežnika stanja. Prosim, točka me drugi brez mod, ki ga govorimo o bom z veseljem narediti nekaj primerjavo Prav vsakič, ko se lahko svobodno izbirajo najboljšo rešitev za vas.
Preveril sem svoj forum znova in znova se zdi, da se odzove zelo hitro. Prosim, dajte mi najboljše časovni okvir, da bi mogli opazovalec, kaj pišete o vašem počasen odziv na vrh čas.
Če želite preveriti, kako vaš promet spremenilo zaradi vBET - prosim ustvariti nekaj poročilo, ki vam bo pokazal ves promet na prevedenih strani - to je tisto, kar si zaslužil zahvaljujoč vBET.
Vi ste popolnoma prav, da so prevodi potrebuje dodatna sredstva - ni druge poti in nikoli ne boste našli izdelek, ki bo predstavljal vašo spletno stran brez stroškov. Kot sem že omenil večino časa zahteva čakajo na prevod Google, ko ni cached, in v tem času vaše teme morali počakati na odgovor, kaj imajo največji vpliv na obremenitve strežnika. Nastavite lahko večji cache čas za življenje - potem bo pogosto zahtevajo prevodi se že v predpomnilniku. Ampak ne za cached prevodi bo vsak izdelek morali čakati na prevod. Ni druge poti.
Prosimo, upoštevajte, da misli, da jih je treba razdeliti, da bi lahko to popravimo.
Kot sem ti že napisal, smo nenehno izboljševati vBET uspešnosti. In sem ti že napisal, da smo pripravljeni, izboljšave zmogljivosti, ki so sedaj v beta fazi vBET4.x. Danes bomo javnost nova različica vBET4.x z dodatnimi izboljšavami delovanja. In ko bo bugs za tiste, ki (če so) popravljen bomo premaknete izboljšave vBET3.x ni potrebno pritisniti.
Prav tako nihče vas prisili, da plača še 300 £ na mesec za server - ste izdelavo lastne odločitve in imate veliko možnosti tukaj. Vključno zmanjšuje število podprtih jezikov, ali celo prehod na drugi izdelki, ki ste jo omenili, je veliko bolje. Mi popolnoma razumemo, da morajo rešitve, ki ga uporabljate, ustreza vašim potrebam in možnostim. Veseli smo, da bi našim strankam boljši in boljši izdelek. In se zavedamo, da v položaju, ko mora zahtevati počakati obliki odgovor drugem strežniku bodo vaše obremenitve strežnika večji ne glede na to, kaj rešitve, bomo uporabili. Veseli bomo, če boste ostali z našim izdelkom in jo nastavite na yo ustrezajo vašim možnosti. In bomo z veseljem vam roko na tem področju
Prosimo, upoštevajte, da smo pravkar dali novo rešitev za povezovanje s Sitemap Generator. Če so vključene vas - glej nova navodila integracija tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
To dramatično poveča hitrost proizvodnje kazalo (na našem forumu več kot 12-krat).