Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 15 od 15

Thread: Više opterećenje problema

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Ja sam bio gradilištima 10 godina, ja sam potpuno svjestan 10x opterećenje ne znači 10x resursa, zaustavljanje me liječenje kao idiot i žlicu hranjenja mi smeće. Hladno činjenice su s ovim mod vs druge besplatne mod učitavanja je mega. I na vrhuncu puta moj site je sada spor i ne reagira. Da, stranice prevesti brzo off-vrh, ali po cijeni od sporog servera kasnije tijekom dana. Imam quad core, RAID 15k SAS poslužitelju, koji je optimiziran sasvim u redu, pokrenite ga 0,50 cijeli dan prije toga s velikim prometom. To je kod koji dodaje VBET opterećenje i čini poslužitelj spor u vrhuncu puta, to je činjenica, to nije povećanje prometa, imao sam isti promet i robota prije i poslužitelja nosila fino, to je prijevod proizvoda. Razdoblje. Požurite se i to popraviti, ja stvarno ne želite platiti još 300 £ mjesečno za nadogradnju poslužitelja samo pokrenuti MORH lol.
    Razumijem da je već upoznat s informacijama o opterećenja poslužitelja koji sam ti dao. Imajte na umu da ja nemam znanje o tome kako je svaki napredni tisuća naših korisnika i svaki put ću dati dupe potpune informacije kao što može biti od pomoći. To ne znači da sam vas tretiraju kao idiot - to znači da mi je stalo dajući vam informacije koje mogu biti korisne za vas i ocjenu stanja vašeg servera. Molim Vas, pokažite mi druge besplatne mod koji vam govorimo o rado ću napraviti neke usporedbe Također svaki put kad su slobodni odabrati najbolje rješenje za vas.

Provjerio sam svoj forum i opet se čini da reagira vrlo brzo. Molim Vas, dajte mi najbolje vremenskom okviru za bitak u mogućnosti to promatraču ono što pišete o svom sporo odgovore na vrh vrijeme.

Ako želite provjeriti kako vaš promet promijenila zbog vBET - molimo generirati neki izvještaj koji će vam pokazati sve u prometu na jezik: Prevedeno stranice - to je ono što ste zaradili zahvaljujući vBET.

Vi ste apsolutno u pravu da treba prijevodi dodatna sredstva - ne postoji drugi način, a vi nikada nećete naći proizvod koji će prevesti vaše stranice bez ikakvih troškova. Kao što sam već spomenuo većinu vremena zahtijeva čekanja za Google prijevod kada nije spremljene, i za to vrijeme vaš teme moraju čekati na odgovor što su najveći utjecaj na poslužitelj učitavanje. Možete postaviti veći cache memorije vremena za živjeti - onda često zahtijevaju prijevodi će se već u cache. Ali za ne spremljene prijevoda bilo koji proizvod će morati pričekati za prijevod. Ne postoji drugi način.

Imajte na umu da misli moraju biti slomljena biti u mogućnosti to škripac Internet.

Kao što sam već napisao ti, stalno unapređujemo vBET performanse. A ja već ti napisao, da smo spremni poboljšanja performansi koji su sada na beta fazi vBET4.x. Danas ćemo objaviti novu verziju vBET4.x uz poboljšanja performansi. A kada bugova za one (ako postoji) će biti ispravljen ćemo premjestiti poboljšanja vBET3.x to nije potrebno gurati.

Također nitko ne snage da se plaća još 300 £ mjesečno za server - ti si stvaranje vlastite odluke i imate puno mogućnosti ovdje. Uključujući smanjuje broj podržanih jezika, pa čak i prebacivanje na drugi proizvod koji ste spomenuli je puno bolje. Mi u potpunosti razumijemo da rješenja koje se koriste moraju stati Vašim potrebama i mogućnostima. Mi smo rado dati našim klijentima bolje i bolje proizvode. I mi smo svjesni da u situaciji u kojoj zahtjeva mora čekati za odgovor obrazac drugi poslužitelj poslužitelj učitavanje će biti veća bez obzira što rješenja ćemo koristiti. Biti će nam drago ako ostanu s našim proizvodima i konfigurirati ga da stane yo svoje mogućnosti. I rado će vam dati ruku u ovom području

Imajte na umu da smo upravo je novo rješenje za integraciju s Generator Sitemapa. Ako ste integrirani - pogledajte nove integracije upute: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    To je dramatično povećava brzinu sitemap generacije (na našem forumu više od 12 puta).

Registracija
    Listopada 2009

To je jasno kao dan da me ovaj mod je izdana bez odgovarajuće ispitivanje, i jasno je vlasnik ne zanima u rješavanju problema.

Uspjeti.
    Ako sumnjate u pravilno testiranje, predlažem da provjerite povijest vBET-a - testirale su ga stotine stvarnih foruma prije nego što je napredovao do plaćene verzije

O rješavanju problema. Žao mi je. Ja pogrešno pretpostavlja da se daje u prvom odgovoru ovom informacije, mi je jasno da smo rješavanju problema:
    Quote Originally Posted by vBET View Post
    Imajte na umu da smo već planirali podršku drugih cache sustava i naši algoritmi prevođenja odmah su optimizirani. Tj. upravo smo otkrili kako drastično smanjuje PHP performanse pri radu na velikim žicama i modificirali smo naš algoritam. Već je objavljen u vBET 4.2.0 s dodatnim mogućnostima konfiguracije. I sva poboljšanja premjestit ćemo i na vBET 3.x koji je još uvijek podržan

...

Naša je pretpostavka: "Imamo puno toga za promijeniti". I zato eksperimentiramo, mijenjamo algoritme, profiliramo i provodimo puno vremena tražeći rješenja koja će zahtijevati manje resursa. Još uvijek ne znamo mod koji bi mogao biti konkurencija vBET-u, a postoje i neki drugi prijevodni modovi. Napravili smo mnogo promjena algoritama koje smo morali ispuniti jer nisu pomogle, tijekom tog procesa otkrili smo i mnoga poboljšanja. Svoj dojam možete imati na temelju problema s poslužiteljem, ali razmislite imate li bolje rješenje? Što biste mogli dati nagovještaj da možda vBET nije pogrešno rješenje jer radi na tisućama foruma, možda samo pokušavate staviti 20 litara vode u kantu od 10 litara. Ipak - imamo puno toga za promijeniti i sjajan TODO popis u odjeljku optimizacije (oko 70% za eksperimentiranje hoće li pomoći ili ne) A ti si 100% pravo - mi to možemo učiniti bolje, mi ćemo i mi smo radili sve vrijeme Samo pričekajte dok se krećemo svi poboljšanja koje smo napravili tijekom vBET4.x provedbe

Dat ću vam neke savjete - provjerite kako možete optimizirati vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Posebno razmotriti onemogućavanje neke jezike i blokiranje irelevantnim stranicama od strane robots.txt
    Osjećam se potpuno odgovornim za ovaj nesporazum. Još jednom mi je jako žao. Molim vas recite nam, na koji način vam moramo reći da stalno poboljšavamo vBET i kako vas možemo ponovno uvjeriti da će vBET3.x imati još jedno poboljšanje performansi, kako bismo vam jasno dali do znanja da rješavamo problem? Uvijek ćemo rado poboljšati naš način komunikacije s klijentom
    Zadnji uredio vBET; 19-03-10 na 03:02.

Registracija
    Listopada 2009

Michael, vi ste u krivu, to opterećenje ne uzrokuje porast prometa, što je uzrokovano čitanja i pisanja prijevoda mysql.

Ako vBulletin momčad može čitati i pisati na mysql s niskim opterećenjem zašto ne mogu vi?

Slabo kod moj prijatelj.
    Već je navedeno da smo planirani podršku cache sustava (datoteke i postojeće motore). Molimo razmislite što su vaše namjere u ovoj raspravi i to ide u pravom smjeru za poboljšanje stanja turneju poslužitelju - ako je još uvijek bod.

Vaše pitanje pretpostavlja da opterećenje je uzrokovana komunikacija s MySQL. Možete li molimo vas da nam izvor ovog dijagnosticirati? Rado ćemo studija je

Junior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

Imao sam isti problem, preopterećenje. Konačno sam onemogućio VBET sa svog foruma i sada je sve normalno.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by sarangan View Post
    Imao sam isti problem, preopterećenje. Konačno sam onemogućio VBET sa svog foruma i sada je sve normalno.
    Koju verziju koristiti? Molimo Vas da ažurirate na zadnju inačicu - napravili smo veliki poboljšanja performansi. Mnogi korisnici napisao svoje hvala za to, vidjeti velika razlika - naročito u području poslužitelj učitavanje

Uređeni:
    Upravo sam ček tvoj forum i vBET radi tamo - Molim vas, nemojte pisati lažne izjave o vBET stanju.
    Zadnji uredio vBET; 22-04-10 na 14:58.

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •