Imajte na umu da smo već planirali podršku drugih cache sustava i naši algoritmi prevođenja odmah su optimizirani. Tj. upravo smo otkrili kako drastično smanjuje PHP performanse pri radu na velikim žicama i modificirali smo naš algoritam. Već je objavljen u vBET 4.2.0 s dodatnim mogućnostima konfiguracije. I sva poboljšanja premjestit ćemo i na vBET 3.x koji je još uvijek podržan
...
Naša je pretpostavka: "Imamo puno toga za promijeniti". I zato eksperimentiramo, mijenjamo algoritme, profiliramo i provodimo puno vremena tražeći rješenja koja će zahtijevati manje resursa. Još uvijek ne znamo mod koji bi mogao biti konkurencija vBET-u, a postoje i neki drugi prijevodni modovi. Napravili smo mnogo promjena algoritama koje smo morali ispuniti jer nisu pomogle, tijekom tog procesa otkrili smo i mnoga poboljšanja. Svoj dojam možete imati na temelju problema s poslužiteljem, ali razmislite imate li bolje rješenje? Što biste mogli dati nagovještaj da možda vBET nije pogrešno rješenje jer radi na tisućama foruma, možda samo pokušavate staviti 20 litara vode u kantu od 10 litara. Ipak - imamo puno toga za promijeniti i sjajan TODO popis u odjeljku optimizacije (oko 70% za eksperimentiranje hoće li pomoći ili ne)
A ti si 100% pravo - mi to možemo učiniti bolje, mi ćemo i mi smo radili sve vrijeme
Samo pričekajte dok se krećemo svi poboljšanja koje smo napravili tijekom vBET4.x provedbe
Dat ću vam neke savjete - provjerite kako možete optimizirati vBET:
http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
Posebno razmotriti onemogućavanje neke jezike i blokiranje irelevantnim stranicama od strane robots.txt