Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 15 od 15

Thread: Več težav obremenitev

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Sem bil stavbnih zemljišč 10 let, jaz sem popolnoma zaveda 10-kratno obremenitev ne pomeni 10x virov, stop me obravnava kot idiot in žlico hranjenje me smeti. Hladna dejstva so s tem mod vs drugi brez mod vaš tovor je mega. In ob konicah moje strani je zdaj počasi in se ne odzivajo. Da, strani, prevajanje hitro manjše dnevne tarife, vendar za ceno počasen strežnik kasneje v dnevu. Imam quad jedro, napad 15k SAS strežnik, ki je optimizirana čisto v redu, je teči 0,50 ves dan pred tem z veliko prometa. To je vBET kodo, ki dodaja obremenitev in naredi server počasen v konicah, to je dejstvo, da ni povečanja prometa, sem imel enak promet in pred pošto in strežnik zdržalo fino, da je prevod proizvod. Obdobje. Pohitite in jo popraviti, dont želim plačati še 300 £ na mesec za strežnik nadgraditi samo teči MOD lol.
    Razumem, da ste že seznanjeni z informacijami o obremenitve strežnika, ki sem jo dal. Prosimo, upoštevajte, da nimam znanja o tem, kako napredna je vsak tisoči naših uporabnikov in vsakič, ko bom dal rit popolnih informacij, kot je lahko koristna. To ne pomeni, da sem ga obravnavajo kot idiot - to pomeni, da sem skrbi, ki vam daje informacije, ki so lahko koristne za vas in vrednotenje strežnika stanja. Prosim, točka me drugi brez mod, ki ga govorimo o bom z veseljem narediti nekaj primerjavo Prav vsakič, ko se lahko svobodno izbirajo najboljšo rešitev za vas.

Preveril sem svoj forum znova in znova se zdi, da se odzove zelo hitro. Prosim, dajte mi najboljše časovni okvir, da bi mogli opazovalec, kaj pišete o vašem počasen odziv na vrh čas.

Če želite preveriti, kako vaš promet spremenilo zaradi vBET - prosim ustvariti nekaj poročilo, ki vam bo pokazal ves promet na prevedenih strani - to je tisto, kar si zaslužil zahvaljujoč vBET.

Vi ste popolnoma prav, da so prevodi potrebuje dodatna sredstva - ni druge poti in nikoli ne boste našli izdelek, ki bo predstavljal vašo spletno stran brez stroškov. Kot sem že omenil večino časa zahteva čakajo na prevod Google, ko ni cached, in v tem času vaše teme morali počakati na odgovor, kaj imajo največji vpliv na obremenitve strežnika. Nastavite lahko večji cache čas za življenje - potem bo pogosto zahtevajo prevodi se že v predpomnilniku. Ampak ne za cached prevodi bo vsak izdelek morali čakati na prevod. Ni druge poti.

Prosimo, upoštevajte, da misli, da jih je treba razdeliti, da bi lahko to popravimo.

Kot sem ti že napisal, smo nenehno izboljševati vBET uspešnosti. In sem ti že napisal, da smo pripravljeni, izboljšave zmogljivosti, ki so sedaj v beta fazi vBET4.x. Danes bomo javnost nova različica vBET4.x z dodatnimi izboljšavami delovanja. In ko bo bugs za tiste, ki (če so) popravljen bomo premaknete izboljšave vBET3.x ni potrebno pritisniti.

Prav tako nihče vas prisili, da plača še 300 £ na mesec za server - ste izdelavo lastne odločitve in imate veliko možnosti tukaj. Vključno zmanjšuje število podprtih jezikov, ali celo prehod na drugi izdelki, ki ste jo omenili, je veliko bolje. Mi popolnoma razumemo, da morajo rešitve, ki ga uporabljate, ustreza vašim potrebam in možnostim. Veseli smo, da bi našim strankam boljši in boljši izdelek. In se zavedamo, da v položaju, ko mora zahtevati počakati obliki odgovor drugem strežniku bodo vaše obremenitve strežnika večji ne glede na to, kaj rešitve, bomo uporabili. Veseli bomo, če boste ostali z našim izdelkom in jo nastavite na yo ustrezajo vašim možnosti. In bomo z veseljem vam roko na tem področju

Prosimo, upoštevajte, da smo pravkar dali novo rešitev za povezovanje s Sitemap Generator. Če so vključene vas - glej nova navodila integracija tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    To dramatično poveča hitrost proizvodnje kazalo (na našem forumu več kot 12-krat).

To je jasno kot dan, da mi je bil ta mod sproščena brez ustreznega testiranja, in jasno je lastnik ne zanima reševanje vprašanj.

Fail.

O reševanju tega vprašanja. Žal mi je. Sem napačno sklepali, da vam jih daje na prvi odziv tem informacije, sem bil jasno, da se obravnava vprašanje:
    Quote Originally Posted by vBET View Post

...

In ti si 100% desno - mi lahko to naredil bolje, bomo in delamo ves čas Samo počakati moramo premakniti vse izboljšave, ki smo se med izvajanjem vBET4.x

Če lahko dam nekaj namigov - preverite, kako lahko optimizirate vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Še posebej razmisliti onemogočanje nekaterih jezikih in blokiranje nepomembno strani z robots.txt
    Nazadnje urejal vBET; 19-03-10 pri 03:02.

Michael, ste narobe, se ta obremenitev ne povzroča povečanje prometa, je to, ki jih povzročajo branje in pisanje prevode v mysql.

Če lahko vBulletin ekipa brati in pisati, da mysql z majhno obremenitvijo, zakaj ne moremo si?

Slabo kodo moj prijatelj.
    Ti je bilo že ugotovljeno, da smo načrtovano podporo predpomnilnika sistemov (datoteka in obstoječe motorje). Prosimo, da razmisli, katere so vaše namere v tej razpravi, in ne gre v pravo smer za izboljšanje stanja tour server - če je še vedno točke.

Vaše vprašanje predpostavlja, da je obremenitev, ki jih povzročajo komunikacijo z MySQL. Ali lahko prosim, da nam vir te diagnoze? Bomo z veseljem študija

Quote Originally Posted by sarangan View Post
    Katero različico ste uporabili? Prosimo, posodobite na zadnjo redakcijo - smo naredili veliko izboljšav zmogljivosti. Mnogi uporabniki napisali hvala za to, vidi velika razlika - še posebej na področju obremenitve strežnika

IZDAL:
    Pravkar sem preveriti vaš forum in vBET je tam delajo - prosim, ne pisati lažnih izjav o vBET stanju.
    Nazadnje urejal vBET; 22-04-10 pri 14:58.

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •