Im uporabo dragonbyte, sem šla, čeprav angleški in se zdi, bi v REDU. dovolite mi, bodite videti
Im uporabo dragonbyte, sem šla, čeprav angleški in se zdi, bi v REDU. dovolite mi, bodite videti
OK, tako v angleščini je vse izgleda pravilna, spreminjanje lang svoje prikazuje forunthread? ext.. ne VBET preimenovanje url-je za prevedenih strani? Angleški prijavljen ali vse povezave so .html preoblikuje?
Samo, ko strani, ki je prevedena ali url dobili ne re-pisno
Spet v angleščini to ni pravilno, ker ste preusmerjeni na showthread.php strani in jih ne bi smeli. URL-ja v brskalnik, mora biti enaka kot na sprednji strani - SEO prijazne.
Za primer pojdi na stran:
Ti bodo preusmerjeni na:Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
Da se ne bi smelo zgoditi.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
Kaj se zgodi z Url-ji, na prevedenih strani lahko povezane s tem vprašanjem, zato je to ena treba rešiti najprej.
Jasno vBulletin ne prepozna ustrezen URL in da preusmeritev ne SEO friendly.
Kot sem napisal, lahko preprosto preverite, ali je to povezano z vBET ali ne - glej prejšnji post.
Ne morem ponovno ustvariti novo delovno mesto oddelek v nit. Če sem kliknite na vaše url-je ponovno usmerja, ampak vse je forum s klikom nanjo se prikaže normalno seo freindlt url-jev. Sem mislil, da je bil v redu z VB pa kje ste dobili novo mesto povezave za nit?
Boste našli "novo-post" povezave na vaš forum glavno stran:
Prosimo, preverite pa vBET je povezana z "novo-post" vprašanje tako, da onemogočite to za trenutek. Če ne bi našli rešitev. Če da, pomagali vam bomo.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/
Vidim tudi drugo vprašanje. Kot vidim zdaj, da ni "novo-post" povezave vaše SEO povezave deluje v redu, vendar ne morete iti na prevedeno stran - imaš preusmeritev nazaj na angleški strani. To se zgodi le na nit povezave (sub forumih so OK).
Prosimo, poskrbite, da je vaš .htaccess datoteko v REDU. Prav tako se prepričajte, da uporabljate podprt s vBET SEO povezave. Prosimo, upoštevajte, da vBET zahteva integracijo z vBSEO če ga uporabljate (opisano v readme.html).
Če ste potrditi, da je vaša konfiguracija je v redu in vprašanje bo še zgodilo, pomagali vam bomo rešiti na vas strežnik. Še vedno prvi, prosimo, praha naša navodila. Namestitev/nastavitve storitev se plača eden, pomagali vam bomo brezplačno, če to je nekaj vBET napako. Torej, najprej moramo potrditi, da je vaša konfiguracija je v redu in "novo-post" težava povezana z vBET. Tako dolgo, kot SEO ne delajo fine brez vBET ne moremo pričakovati, da delajo v redu z vBET.
Nazadnje urejal vBET; 15-03-19 pri 15:13.
Imel sem svojo ekipo spremeni htaccess dolgo časa nazaj na forumu in ne forum strani, sem tudi šel z Dragonbyte SEo v kraj vbseo. Vem, ne morem izbrisati VBSE funkcije še vedno brez napak, čeprav plugin odstrani iz vbulletin.
tukaj je forum imenik htaccess povezane.
Code:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]
V korenskem imeniku imam veliko cpanel dodano comodo linij z vbet dodali tudi za zunaj forum straneh, vendar, da bi ne vpliva newthread ext.
Sem tudi šel skozi vse Dragonbyr=te nastavitve in vbet in ne omenja novo nit. Bom plačati pristojbino, da so ta je pogledal bliže, če je potrebno popraviti.
Dragonbyte SEO je NE podpira vBET - to je razlog, zakaj ste vprašanj. Ne bomo načrt za podporo zunanjih SEO motorji, ker vBulletin je materni SEO motorja od 4.0. Podpiramo povezovanje z vBSEO kot združljivost za forumov pred 4.0 ali ki ne želijo spremeniti SEO motorjev. Forumi, ki želite odstraniti vBSEO imajo brezplačno SEO motorja vključeni v vBulletin, saj 4.0.