Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 11

Thread: Vbet 5, potrebni za premikanje, da Vbulletin 5 pravilna?

Brezupen

Default Vbet 5, potrebni za premikanje, da Vbulletin 5 pravilna?

Teče vbet 492BF, ki so trenutno na vbulletin 4.2.5 vendar je videti, da nadgradnjo na najnovejšo 5xx vbulleting, da bo moj padec po meri mobilnih predloge in uporabo odziven design. Obstaja veliko na poti za nadgradnjo vbet do 5, kot tudi?

Ravno moja race postavili v začetku.

Thanks

Brezupen

Hmm, je tudi nadgradnja pot od 4.2 5?

Brezupen

Bila je v upanju, da so nekatere vpogled. Kot sem poskusite premakniti, da VB5, predvsem za odzivno predloge lahko nadgradim (zadrži), prevodi iz VB4?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Pozdravljeni in žal mi je za odgovor časa.

Za nadgradnjo vBET obrazec 4.x 5.x si samo, da standard posodobitev. Prosimo, upoštevajte, da vBulletin 5 plugin mehanizem je veliko bolj omejen, da v vBulletin 4 in zaradi teh omejitev, obstaja nekaj krajev v vBulletin 5, kjer ne moremo omejiti številke ali uporabniška imena prevode.
    Nazadnje urejal vBET; 27-10-18 pri 16:47.

Brezupen

Vidim, da VB5 bo ne uporabljate več, post #'s, bo prevodi izgubljena nadgradnjo?

Hvala-

Toliko, da poskusite, da bi dobili pripravljeni za VB5 samo, da bi spletno mesto reaktivni :/

Brezupen

Žal dobil sidetracked sam in še niso ugotovili, kako velika nesreča se gibljejo v vb5 to je lahko

vBET podpira vB5 (lahko ga vidite na naših testnih forum - link je na vrhu strani). Veliko forumov ne nadgradnjo iz vB4, da vB5, ampak to je individualna odločitev. V tem trenutku delamo na novih vBET različico ročaj nekatere spremembe v najnovejši vB5 različice (kot nov, pager). Še vedno vBET5.x je OK za vB5. Prevodi ne bodo izgubljeni v nadgraditi tako dolgo, kot nihče ne bo odstranite vBET tabel iz zbirke podatkov.

PS.
    Zdaj smo se osredotočajo na vB5.4.5 ne vB5.5.0 od zadnjega ena zahteva PHP7 in po našem mnenju ni veliko uporabnikov bo posodobitev kmalu. Seveda bomo sproti dopolnjuje, še vedno smo najprej želeli obvladovati vse znane težave z vB5.4.5
    Nazadnje urejal vBET; 06-02-19 pri 21:56.

Brezupen

OK, kot sem rekel, im v težave, ko se moram vb5 predvsem, da bi mesto reaktivni za moobile uporabnikov

Brezupen

z vb5 njeno pomočjo bootstrap tako le svoje zaslonu, ki je mobile freindly

V takem primeru ne bi smelo biti težav. Ena stvar, ki sem lahko mislim, da je, da so zastave lahko se preveč prostora, če jo podpira več jezikov, vendar je to nekaj, kar se lahko obravnava predloge sprememb.

Prosimo, upoštevajte,:
    vBET ni bil testiran za mobilni del vB5. Naslednja objava bo prinesla veliko sprememb, in ne moremo zamudo je več. Tako mobilni bo treba čakati. Nismo test vBET za mobilne naprave, ne vemo, ali bo to dela v redu ali ne. Prosimo, ustvarite zahtevo za spremembo ali bug poročilo za vBET5 če najdete kakršne koli težave z mobilno. Vendar je najbolje, da počakamo do naslednjega sprostitev in potem si oglejte rezultate. Upamo, da bi javnost v ta ali naslednji vikend.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •