Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 11 do 20 od 24

Thread: Veliko težav namestitev na vbulletin 5

Zvezni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post

Exclamation Veliko težav namestitev na vbulletin 5

Pozdravljeni, imam težave pri namestitvi na vbulletin 5
    Sem naložil datoteke, nastavite google api ključ in vse potrebne nastavitve na admincp

Ko sem se potrudil, da uvozite product-vbenterprisetranslator.xml dobil sem sporočilo o napaki:

[QUOTE]
    Uvoz Izdelka, Prosimo Počakajte...

[:]
    Opozorilo: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): failed to open stream: takšna datoteka ali imenik .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d kodo na linijo 2
    Usodna napaka: require_once(): ni Uspelo odpiranje obvezno "/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php"), v /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d kodo na linijo 2
    [\QUOTE]

[\QUOTE]

tako sem dodal te vrstice, da moje "+jedro+vključuje+config.php", da decalre "['Razno']['admincpdir']"
    [QUOTE]$config['Razno']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
    vbulletin 5.1.9 nima to vrstico iz privzetega.

Kako lahko to xml vprašajte za spremenljivko, ki ni prisoten??

Kakorkoli že, po tem, da se namesti. Šel sem na vbet nastavitve in dodal, google api ključ in nastavili vse potrebne nastavitve.

Ko sem uredil moje .htaccess in dodali najprej te vrstice (ki na ne-ne-upload+orodje+preusmeritev-pravila):
    [QUOTE]RewriteEngine On
    Možnosti FollowSymLinks

RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&jezik=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ index.php?jezik=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?jezik=$1 [L,QSA]
    [\QUOTE]

Ni delal na vse, katerikoli jezik zastavo sem izbran jezik je bil še vedno angleški

nato sem dodal ostalih linijah .htaccess:
    [QUOTE]RewriteCond %{QUERY_STRING} !preusmerjeni=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|prijava|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?preusmerjeni=$1 [L,QSA][\QUOTE]

Delal, ko sem kliknil na jezik, zastava je spremenila forum jezik, AMPAK.. slike, priponke so bili ne prikazuje, in nisem mogel prijavo na admincp,
    ko sem se potrudil, da se prijavite na admincp sem dobil to sporočilo o napaki:
    [QUOTE] vhodna datoteka Ni določeno. [\QUOTE]

UREJANJE 2-10-15:

Prosim, preberi moj zadnji post na to temo, da bi dobili pomagal za namestitev na vbulletin 5.1.9
    Nazadnje urejal rafail; 02-10-15 pri 17:24.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •