Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 24

Téma: Sok probléma telepítése a vbulletin 5

Tiltott

Igen teszteltük vBET a vB 5.1.9. Gyanítom, hogy ez egy olyan probléma, a szerver konfigurációját. Kérjük, próbálja újra használja a FÖLDGÁZELOSZTÓ. Ha befejezése után .htaccess látni fogja a fehér oldalakat, próbáld meg kikapcsolni a fordítás szolgáltatók AdminCP->vBET->a Fordítás a Szolgáltatók Elérhetősége. Van mod_rewrite engedélyezve?
    Utoljára szerkesztette Marcin Kalak; 01-10-15 -on 18:52.

Junior Member

A Fordító szolgáltatók csak a google aktív volt, az elejétől.
    mod_rewrite telepítése alapértelmezés szerint az apache által
    a (z) dso, kivéve a fehér karakterek, nekem ad a hiba Figyelmeztetés: Nem módosíthatja a fejléc információ - fejléc már küldött .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php sorban 223

Tiltott

Már tesztelt a (z) DSO miután az utolsó hozzászólás? Én korrigált egy kicsit az egyik vBET fájlt, majd szeretném látni, ha a DSO fog működni. Ez a figyelmeztetés-fehér oldal ismert problémák, akinek a megoldás kerék legyen könnyebb.
    Utoljára szerkesztette Marcin Kalak; 02-10-15 -on 08:24.

Junior Member

DOLGOZOTT.

egy kérdés, sould hagytam a sor, amit küldött nekem figyelmen kívül url-ek?
    még akkor is, ha én válasszon egy nyelvet a kódolás kell állítani a böngészőt, hogy az unicode annak érdekében, hogy a kijelző megfelelő karaktereket. Van úgy, hogy a kijelző lefordított nyelv nélkül kell, hogy válassza ki a kódolás böngésző?
    Utoljára szerkesztette rafail; 02-10-15 -on 11:24.

Tiltott

Ne távolítsa el figyelmen kívül hagyja az URL-t. Ez lehetővé teszi, hogy a mellékleteket nem lesz parsed. Ha lát egy fehér lapot, hogy nem változtatja meg a kiszolgáló konfigurációja, fehér oldalak általában azt jelenti, hogy a problémákat a kapcsolatot a fordítási szolgáltató.
    Már nézek, tesztek karakter kódolási probléma.
    Utoljára szerkesztette Marcin Kalak; 02-10-15 -on 11:33.

Junior Member

Szintén lefordított oldalak a kép attachemnts nem jelennek meg. kérjük, ellenőrizze, hogy is

Junior Member

Én megváltoztak Nyelv, kifejezések>Nyelv manager>szerkesztés beállítások, majd a szerkesztett "HTML Karakter Set" "UTF-8" a kódolási probléma megoldva.
    Csak az a gond most az, hogy a mellékleteket nem jelenik meg a lefordított oldalak

Tiltott

Vajon meg tudná mutatni, egy ilyen linket, ahol mellékletek jelennek meg, nem a lefordított oldal, ahol ezek nem jelennek meg a lefordított oldal?

Junior Member

Kijavítottam mellékletek csinál a műszaki melléklet táblázatok (admincp>a javítás/optimalizálás táblázatok)

A következtetés (minden vb5 felhasználók számára, hogy szeretné telepíteni ezt a plugint, a fórumok):

Ez az addon volt néhány telepítési javított problémákról, a "Marcin Kalak" a Súgó (Köszönet)

A telepítés a Vbulletin 5.1.9 meg kell szerkeszteni "/mag/includes/config.php" hozzáadásával ez a sor végén:
    $ Config ['Egyéb'] ['admincpdir'] = 'admincp';
    A PHP processzor kell "DSO" nem "CGI". Tehát, ha van "cgi" meg kell chage, hogy "DSO" a szerveren. A cpanel, WHM lehet változtatni, megy a "Szolgáltató konfigurációs>Konfigurálása PHP hirdetés SUExec", Majd válassza ki van "PHP 5 Kwp" "DSO"

A .Htaccess kell a kezdet ezeket a sorokat:
    RewriteEngine On
    Az Opciók FollowSymLinks

RewriteRule archívum / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA]
    Valamint a végén ez a sor:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Átirányított =
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|bejelentkezés|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.a php?átirányított=$1 [L,QSA]
    Hozzá kell hozzá, hogy "AdminCP->vBET->a Fordítás az Opciók->figyelmen kívül hagyja az Url-ek":
    /filedata/
    /megtekintés
    /image.php
    Majd ugrás az "Admincp>Nyelv, kifejezések>Nyelv manager>szerkesztés-beállítások" edit "HTML Karakter Set" "UTF-8"

Pedig Vbet Fordítás plugin fog működni a Vbulletin 5.1.9
    SZERKESZTÉS 27-12-15: miután néhány jobb ellenőrzések találtam sok probléma, oldalak nem is lefordított, sok db hiba történt....
    Utoljára szerkesztette rafail; 27-12-15 -on 14:47.

Tiltott

Örülök, hogy segítettem. A következő kiadásban vBET nem lesz szükséges módosítani a konfigurációs fájlt.

Oldal 2 A 3 FirstElső 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •