Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 24

Thread: Veliko težav namestitev na vbulletin 5

Prepovedani

Da smo testirali vBET na vB 5.1.9. Sumim, da je to problem s strežnika konfiguracije. Prosimo, poskusite znova z DSO. Če po koncu .htaccess boste videli na belih strani poskusite, da onemogočite posodobitve ponudnikov v AdminCP->vBET->Prevod Ponudniki Razpoložljivost. Ali imate mod_rewrite enabled?
    Nazadnje urejal Marcin Kalak; 01-10-15 pri 18:52.

Na Prevajalec ponudniki le google je bil aktiven od začetka.
    mod_rewrite je nameščen privzeto za apache
    dso razen iz belih znakov, mi daje napako Opozorilo: ne More spremeniti informacije o glavi - glave že poslal v .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na črto 223

Prepovedani

Ste preizkusili vaše DSO po moj zadnji post? Sem popravil eno malo vBET datoteko in bi rad, da vidim, če DSO bo delo. To opozorilo in bele strani so znane težave, do katerih rešitev kolo naj bi bilo lažje.
    Nazadnje urejal Marcin Kalak; 02-10-15 pri 08:24.

DELAL.

eno vprašanje, sould sem zapustiti črte, ki ste me poslali na ignore url-jev?
    tudi, ko sem izberite jezik kodiranje mora biti določena v brskalniku unicode, da se prikažejo pravilni znaki. Ali obstaja način, da se prikaže prevesti jezik brez potrebe, da izberete kodiranje brskalnika?
    Nazadnje urejal rafail; 02-10-15 pri 11:24.

Prepovedani

Ne odstranite prezreti URL. To omogoča, da prilog ne bo mogoče razčleniti. Če vidite tudi beli strani, ki ne spreminjajo konfiguracije strežnika, belih strani, ponavadi pomeni, težave s povezavo do prevod storitev.
    Že gledam in testov težave s kodiranjem znakov.
    Nazadnje urejal Marcin Kalak; 02-10-15 pri 11:33.

Tudi na prevedenih strani slike attachemnts niso prikazani. prosimo, preverite, da tudi

Sem spremenil, Jezikov in besedne zveze>Jezik manager>urediti nastavitve in uredili "HTML Nabor Znakov" "UTF-8" in kodiranje vprašanje rešeno.
    Edini problem zdaj je, da prilog ne prikaže na prevedenih strani

Prepovedani

Si lahko kažejo tako povezavo, kjer priloge so prikazane na prevedeno stran, in kjer se ne pojavljajo na prevedeno stran?

Sem fiksni priključki s tem popravila na pritrditev tabel (admincp>popravila/optimizacijo mize)

Moj zaključek (za vse vb5 uporabnikom, ki želijo namestiti ta vtičnik na njihovih forumih):

Ta addon imeli nekatere težave z namestitvijo, ki so bile določene z "Marcin Kalak" in Pomoč (Hvala)

Da ga namestite na Vbulletin 5.1.9 boste morali urediti "/core/vsebuje/config.php" z dodajanjem te vrstice, na koncu je:
    $ Config ['Razno'] ['admincpdir'] = 'admincp';
    PHP procesor mora biti "DSO" , ne "CGP". Torej, če imate "cgp", morate chage to, da "DSO" na strežniku. Na WHM cpanel, ga lahko spremenite, tako da bo "Storitve konfiguracije>Konfiguracijo PHP oglas SUExec" In izberite tam "PHP 5 Odpravnik" "DSO"

.Htaccess bi morali imeti na začetek te vrstice:
    Na RewriteEngine
    Možnosti FollowSymLinks

RewriteRule Arhiv / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Jezik = $ 1 [L, QSA]
    In na konec te vrstice:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Preusmerjen =
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !do=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|prijava|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?preusmerjeni=$1 [L,QSA]
    Morate dodati dodati, da "AdminCP->vBET->Prevod Možnosti->Prezri-Jev":
    /filedata/
    /fetch
    /image.php
    In pojdite na "Admincp>Jezikov in besedne zveze>Jezik manager>urediti nastavitve" in urejanje "HTML Nabor Znakov" "UTF-8"

In Vbet Prevajanje plugin bo delo na Vbulletin 5.1.9
    UREJANJE 27-12-15: po nekaj boljših pregledov, našel sem veliko težav, se strani ne celo prevedena in veliko db napakami....
    Nazadnje urejal rafail; 27-12-15 pri 14:47.

Prepovedani

Vesela sem, da sem pomagal. V naslednji izdaji vBET ne bo potrebno za spremembo nastavitvene datoteke.

Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •