Jaz sem odkritju, ko je URL vsebuje "ali%, ki ga ustvarjajo napake na 404 prevedenih strani. Ali obstaja način za odstranjevanje teh znakov ven?
Jaz sem odkritju, ko je URL vsebuje "ali%, ki ga ustvarjajo napake na 404 prevedenih strani. Ali obstaja način za odstranjevanje teh znakov ven?
Pravkar sem preveriti na našem strežniku, zato je dobro deluje (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).
Prepričajte se, da uporabljate zadnje različice vBET. Preverite, ali vaša vBSEO konfiguracija je primerno v skladu z navodili za integracijo v readme.html iz paketa vBET. Če se po tem vprašanju se bodo še vedno obstajajo, da nas obvestite in pošljite dodatne podrobnosti, ki jih PM.
Ok. Odkril sem, da na strežniku vprašanje je točno s karakterjem%. In zdi se, da ko je bil vpleten je strmoglavilo na nekaj. Htaccess reportaža ravni. To pa še ni ustrezno preusmerjen na vbenterprisetranslator_seo.php zato je bil vBET še niso vključeni še. Vem, da je delovna brez prevoda, vendar se zdi, da ko je bil preusmerjanje Parametri% in je bil v URL to ne bo šlo več na strežniku.
Izdaja rešiti z rezanjem značaja% s ni prevedena link. Sem že, da je na strežniku. Rešitev je, da uredite po meri znak zamenjave v / Include / config_vbseo.php. Torej, če je bila prazna, preden bo videti takole sedaj:
PHP Code:
$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');
Nazadnje urejal vBET; 24-02-10 pri 22:12.