Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 14

Thread: Nezmožen v uninstall vbet brez breaking forum

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Brezupen

Default Nezmožen v uninstall vbet brez breaking forum

Hi guys,
    Imam a potreba v uninstall vbet, jaz uninstalled preko admincp in vbet je odšel, vendar če jaz začeti v izbrisati pila vbet off moj server (sem poskušal priti moj pomočnik na standardne datoteke samo pred vnovična samo, kaj rabim) ubije moj forum!? Tukaj je napaka, sem dobil, če bi poskušali odstraniti datoteke po odstranitvi preko admincp:

Opozorilo: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed odpreti stream: No takšno datoteko ali imenik v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () bi kodo vrstici 135

Usodna napaka: require() [function.require]: neuspešno odpiranje required ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ") v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () bi kodo vrstici 135

So odstranjeni vsi vbet pravila iz .htaccess.

Poljuben umislek kako to cure?

S spoštovanjem,
    Simon

Prepovedani

To izgleda kot ne odstranite nekaj plugin vBET ali ne odstranite integracije vBET plugin z nekaterimi. Ali imate vBSEO? Poskusite izklopiti vse kljuke/plugins (več info).

Brezupen

Imam ne predkupna pravica ugasniti vse plugins, sem imel vbseo vendar sem se potrudil, da se ga znebi!, čas jaz začeti uninstalling vbet dobim vse vrste vprašanj, to je poganjanje mi orehova lupina!

Prepovedani

Pred odstranjevanjem vBET mora odstraniti njegove integracije z vBSEO. Pred odstranjevanjem vBET poskusite tudi, da onemogočite vse kljuke v config.php (več info).

Brezupen

Bom dal to drugi iti, VBSEO je been uninstalled, tako da ne vem kaj integracija misliš? VBSEO pravila so bili odstranjeni iz .htaccess. kje še morali i treba videti?

Prepovedani

Če ste odstranili vBSEO potem tudi odstranjenem vBSEO integracija z vBET.
    Prosim spodbuda mi a PM dostop podrobnosti v Admin CP in FTP. Bo preveril, kaj se dogaja tam

Brezupen

PM poslal

Prepovedani

Pred odstranitvijo vBET morate odstraniti vse njegove integracije. Sem našel svoje vključevanje v modules/recentthreads.php v vrsticah 255-260. Če ste storili nekaj drugih integracija z vBET nato zbrisati.

Brezupen

Uninstalled vbet nato začel, da odstranite vbet datoteke in dobil to:
    Opozorilo: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed odpreti stream: No takšno datoteko ali imenik v [path]/includes/init.php(304): eval () bi kodo vrstici 135

Usodna napaka: require() [function.require]: neuspešno odpiranje required ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ") v /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () bi kodo vrstici 135

Brezupen

Zahvala za to, sem pozabil na vbacmp, zdaj bo poskusite in čiščenje ter uninstall - bom kaj veš, kako to gre!

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •