Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: Ignoriraj url ne deluje

Brezupen

Default Ignoriraj url ne deluje

Earlier, smo ročno workaround da se določi ta problem, vendar pa sedaj, še enkrat to se je izkazalo, da je treba vprašanje.

Imam forum, ki deluje kot povezava in neposredno kaže na mysite.com / lensreviews.

Dodal sem "lensreviews 'to prezreti možnosti url, vendar vsakič, ko uporabnik s prevodi hits, ki se povezujejo, da gre v mysite.com / forums / lang / lensreviews

Kakšen nasvet? Lahko preizkusite to kot gost na mojem forumu dom.

Brezupen

Update: to se dogaja samo za prijavljene uporabnike z jezikom, ki v svojih profilih. Poskusite prijavite kot *********
    Nazadnje urejal vBET; 15-02-10 pri 12:39. Razlog: Odstranjeno podrobnosti dostop

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Jaz sem le, da bo tam. Prav tako prosim za vaše lastne varnosti ne pošiljate v javnosti dostop do vseh podrobnosti. Prosim, pošljite tiste, ki jih PM. Jaz sem spremenite svoje delovno mesto, da odstranite teh podatkov.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Šel sem tja in prijavljeni na račun test. Je bil preusmerjen na nemškem prevodu (predvidevam, da je uporabnik testov iz nemškega jezika privzeto). Najprej sem odprl source HTML in našli vse "lensreviews 'tam - vse povezave so v redu (tako brez jezika). Potem sem preveril eden od tistih, da ga kliknete in se dobro obnesla - ciljna stran ni prevedena.

Prosimo, preverite. Če se težava še vedno obstaja, vas prosimo, da nam način, da to reproducirati. Je opisan tu ne deluje.

Brezupen

No, to je dobra novica, da me! Nekaj članov so opisane tega vprašanja, in sem bil sposoben, da jo reproducira prej, vendar pa se ne dogaja več zame ne. Morda zato, ker sem spremenil "lensreviews 'to' / lensreviews" v prezreti možnosti URL v zadnjem času. Hvala!

Tudi hvala za odstranjevanje preizkus podrobnosti dostop do računa

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •