Morda ne bo prevod skozi, ne vem, ampak 5. tokrat nisem asking vi spremeniti ničesar z izdelkom. Samo vprašam, da mi poveš, kaj je zlom v 4.1.12!
Morda ne bo prevod skozi, ne vem, ampak 5. tokrat nisem asking vi spremeniti ničesar z izdelkom. Samo vprašam, da mi poveš, kaj je zlom v 4.1.12!
V svoji različici vB red trnkov je slabo. V najnovejšo različico vB to pomanjkljivost ne pojavi. Tu ne gre za vprašanje povezano z vBET, vendar z vb. Podpiramo vBET in njeno povezovanje z najnovejšo različico vB in drugih plugins.
okej. Kavelj, ki se nanašajo na? Sem preučil class_bootstrap.php in parse_template/process_templates_complete kljuke so na istem mestu v 4.2.2, saj je v 4.1.12. Enako velja za global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown in njihove ustrezne datoteke.
vem.
V redu, sem storil posodobitev 4.2.2, ker sem bil zmučen od strežen za odgovor. Zdaj imam a celota nov set težav: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-URL.html
v redu. Sem odgovoril vam na to temo.
hvala. Ta vprašanja so bili popravljeni.
Zdaj, če sem kaj spregledal, še vedno ne vidim zastav in rel-namestnik tags prevede. So, tako kot so bili na 4.2.2 na 4.1.12.
Nazadnje urejal tavenger5; 14-12-13 pri 14:34.
OK. Delamo in preizkusite ta problem.
OK. Našel sem rešitev. Zaporedje kavljev v vas je drugačna od naše, čeprav imamo isto različico vb.
Hitra rešitev za to težavo:
- Pojdi na AdminCP -> Plugins & izdelki -> Plugin Manager -> izdelek: vB Enterprise prevajalca
- Urejanje plugin Prevajanje povezava z navojem
- Sprememba Kavelj lokacija do Fetch_threadinfo
- Zamenjajte php kodo na to kodo:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Shrani vtičnika.
Po izbrisu gost predpomnilnik alternativnih zaznamki je treba prav prevedene.
Kako sem vesel, da vam pomagajo.
Še vedno iščem vzrok za drugačno izvedbo naročil kavljem.