Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 6 A 6

Téma: Mintegy cache táblák az adatbázisban

Question Mintegy cache táblák az adatbázisban

Csak egy kérdés, mint, hogy mi van, ha nem használja cache egyáltalán vBET? Van a mentés törli az összes tábla kapcsolódó cache? Észrevettem sok új táblák (156 táblázatok korábbi 3 táblázatok 3.2.2 verzió!) Volt hozzá az adatbázis képest a cache funkcionalitást ...

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Nincs értelme, hogy távolítsa el azt. Nem használhatja a cache most, de talán majd a jövőben. Üres, nem használt táblák egyáltalán nincs hatással a rendszer teljesítményére.

Én nem szándékozik használni egyáltalán, még a jövőben. De a kérdésem nem volt megkérdezni, hogy hatással volt a rendszer teljesítményét, vagy vBET teljesítmény, akár nem, amit én nem vitatkozni ... Én csak azt akartam, egy egyszerű válasz, ha tudnám eltávolítani a táblákat, vagy sem. Csak azt szeretném tudni, ha ez megszűnik vBET működik, ha nem használja cache egyáltalán.

Ez személyes okokból és a megértés, ez az. Van okom, amiért nem olyan nagy mennyiségű tábla az adatbázis, meg tudja érteni ezt?

Szóval, ez biztos? Csak egy egyszerű választ kérem?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Mi nem próbált, de én tudom a kódot kell biztonságos. Mielőtt cache mindig ellenőrzik csinálja van. Tehát ha ez tiltva, akkor vBET nem mindig megy kódot cache lekérdezést. Van "kell", mert mint írtam már nem próbált.

Köszönöm. Majd tudatja Önnel, ha valaha is megpróbálom azt.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •