Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: Google Email

Države

Default Google Email

Moje ime je Adam Feldman, in sem produktni vodja pri Googlu. Vidim, da ste se prijavili za ključ za Google AJAX APIs že pred časom in da imate spletno stran ali uporabe, ki uporabljajo te ključne na strani strežnika (prijeten) zahtevkov.

Da bi preprečili legitimnih vprašanj, ki izvirajo iz enega samega IP naslov od njegove uvrstitve med avtomatizirane poizvedbe, smo zdaj ponujajo nov URL parameter, ki se lahko uporabljajo za identifikacijo končnega uporabnika, ki zahteva poizvedbe. Boste opozarjajo, da naše pogoje uporabe zahteva, da se vsaka zahteva API narejena na račun končnega uporabnika ukrepe, in ta novi parameter je treba, "userip", je treba vključiti vse strani strežnika zahteva, da bi zagotovili, da vaše uporabe je v API ni zmotno identificiran kot zloraba.
    Ali je to dodano v vBET?

Thanks

Brezupen

Pravkar sem dobil isti e-mail. Ker gre IP je nova funkcija API, dvomim, da je vključen v vBET še.

Tudi jaz sem dobil to e-pošto, kaj naj naredim?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

To ni vključen - ne moremo napovedati prihodnost in dodamo nekaj, kar ni bilo na voljo v času proizvodnje

Kaj morate storiti - preprosto čakati na novo izdajo, bomo to support Ni mudi - to ni potrebno.

To je res dober znak za pridobivanje Google mail, povezane z objavo vašega računa.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •