Nadaljevanje s tem nit
Kako baze podatkov predpomnilnika, nikoli izbrisana / očistiti, tako da ni treba še enkrat prevesti?
Jaz sem z uporabo brezplačno microsoft Azure in Apertium kot skoraj vsi uporabljajo
i že pod nastavitve v citiral, vendar je videti kot podatkovni bazi predpomnilnika kdaj bo še črta / čistiti,
Na primer moj forum privzeti jezik angleščina, jezik in prevedena stran je španščina,
Stran v španski danes, tako kot Pojdi domov, so prevedene tudi, vendar nekaj dni spet, nekaj del njih, kot vsak forum naslovu in opis, še vedno kaže v angleščini še enkrat,
tako da mislim, baze podatkov predpomnilnika, preden so dobili črta / očistiti
admincp - > vBET Cache - > predpomnilnik zbirke podatkov - > Cache čas za TTL (Live) - > Nastavi 0
admincp - > vBET Cache - > predpomnilnik zbirke podatkov - > Cache čiščenje podrobnosti - > ne preveri kateri koli jezik, ohranile
admincp - > vBET Cache - > predpomnilnik zbirke podatkov - > Cache klirinški strategije - > Nastavi onemogočeno (narobe besedilo, natipkano tam Dissabled, vendar morda ni pomembno)
prosim pomoč nad nastavitve že pravilno, da baze podatkov predpomnilnika, ki nikoli ne izbriše / očistiti, zato ni potrebe, da se še enkrat prevesti, ali če obstaja druga nastavitve