Continuare din acest fir
Cum de a face cache-ul de baze de date nu, elimină / curăţate, astfel încât nu trebuie să fie traduse din nou?
Sunt folosind gratuit Microsoft Azure şi Apertium ca aproape toate dintre noi folosim
Am stabilit deja de mai jos setările citat, dar arata ca cache-ul de baze de date cândva încă obtinerea şters / curăţat,
De exemplu, limba mea maternă forum este limba engleză, şi pagina de tradus limba este spaniola,
Pagina în limba spaniolă de astăzi, ca acasă forum, sunt traduse bine, dar câteva zile, din nou, o parte din ele ca fiecare titlu şi descriere forum, se arată în continuare în limba engleză, din nou,
Deci, cred ca cache-ul bazei de date înainte de a se elimină obţinerea / curatat
admincp - > vBET Cache - > date Cache - > Cache timp la Live (TTL) - > seta 0
admincp - > vBET Cache - > date Cache - > Cache detalii curăţare - > nu verifică orice limbă, toate neînregistrat
admincp - > vBET Cache - > date Cache - > Cache strategia de compensare - > seta Disabled (greşit textul tastat acolo pentru a fi anyone, dar poate nu important sa)
Te rog, ajută setările de mai sus deja corect de a face cache-ul de baze de date, nu elimină / curăţate, astfel încât nu este nevoie să fie traduse din nou, sau dacă există un alt setările