Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1013

Tema: Vis dar gaunu tuščią vertimai

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Vis dar gaunu tuščią vertimai

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Labas
    Naujausios vBET buvo taip ne rodyti tuščią vertimo puslapį.
    Jūs davė man nuorodą matau neišverstas tekstą - nėra tuščias, ir jei aš jį išversti į Vokietiją atrodo, kad darbo
    Taip pat vBET bus rodomas originalus tekstas tik jei vertimų paslaugų teikėjas bus grąžinti riba klaida, bet jei turite kitų klaidų t. y. blogas pagrindinių matysite tuščią vertimo puslapių.
    Prašome, jei tai atsitiks paleisti bandymų teikėjams ir parodyti man rezultatai

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Vertimas yra jei spustelėkite rodyklę, kad Rodyti originalaus teksto, bet tik tuščia lauke, aš turiu įdiegta naujausia vbet.

EDIT: Jis yra išverstas dabar, tačiau turėjo keletą iš jų, ypač jei plakatas pasirinko jų post kalba kaip ne anglų kalba, bet tada posted in anglų laukas lieka tuščias, bet į išplečiamasis sąrašas, Pradinis tekstas rodomas tekstas englsh.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Buvau, susidarė įspūdis, kad jei ribų buvo paspauskite, kad po būtų Rodyti originalaus teksto, kad turėtų niekada matyti tuščią langelį turėtų visada matau originalo kalba?

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Taip, jei pasiektas ribas jums niekada matyti tuščia nieko, tik netransliuojamoji teksto.
    Galėtų jums prašome:
    -Rodyti man tiksli url tais atvejais, kai pasirodo klaidos
    -vykdyti testas Norėdami pamatyti, jei rquest vertimų API yra ok
    -Jei viskas atrodo gerai, prašome patikrinti jūsų konfigūracijos
    -taip pat jei tai nepadeda, pabandykite reupload visus vBET failus - nėra įdiegti produkto tiesiog reupload visus failus - > Jei pakeitimus be savo failus, jūs turite tai padaryti dar kartą

Jei tai nebus naudinga turės patikrinti vietoje

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

kai kitas matau vienas i punktas jums į url, ne pakeistas bet konfigūracijos išskyrus svečių talpyklos (sutrumpinti laiką, kaip jie buvo gauti rodinys, neturėjo jokių css stiliaus dėl tam tikrų priežasčių kai talpyklos laikas yra ilgas), ne keisti visus failus, išskyrus tuos nurodymus installion ReadMe.

Aš turiu 3 API raktus, Google V1, V2 "Google" ir "Microsoft", bet tikrai, jei neveikia API turėtų veikti, jei nebuvo jokių vertimo ir palikti pirminio teksto vietoje, todėl API nebus problema.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Aš turiu 3 API raktus, Google V1, V2 "Google" ir "Microsoft", bet tikrai, jei neveikia API turėtų veikti, jei nebuvo jokių vertimo ir palikti pirminio teksto vietoje, todėl API nebus problema.

Dabar mes turime laukti galite parodyti man url - be tai yra neįmanoma, atspėti, kas nutiko
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 02-12-11 prie 12:17.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 API ribos buvo pasiekti bet tuščią pavadinimas... ir tt

Žiūrėkite nuotraukas!
    Hmmm 187 kb nuotraukų ir negalima registruoti juos čia, kad jie savo svetainę:
    http://www.thecodecage.com/blanktitle.png
    http://www.thecodecage.com/nocontent.png

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Jei esate tikri, kad jūs įkėlėte visi reikalingi failai, admincp, upgrated vBET produkto ir padarė visiems failai leidimuose teisingai (nėra jokių papildomų leidimas reikia, tik tuos po labai pradžioje ir naudojant vBET)

Norėdami įsitikinti, ar kaip jis atrodo, aš turiu chceck jis dėl vietos, todėl galėtų jums prašome PM savo prieigos duomenis: ftp ir admicp

Dabar galite įsivaizduoti viena possibile priežastis:
    Vienas iš vertimo API, kad naudojate neveikia - neteisingas raktas, neteisingai ką nors kita - don; t žinau, tai dar, ir taip, kai vBET automatiškai perjungti, kad vienas - skaldyti API, negauna transated tekstą ar "ribos pasiekė" informaciją, todėl negali pereiti jį manekeno vertėjas = atostogų utranslated tekstas

Kaip sakė: paleiskite bandymai ir parodyti man rezultatai bandymai

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Turiu pm turėjo faktinį tyrimai ir informacija apie prieigos, aš nesu naują veikia forumų ir tikrai buvo įkeltas ir perrašyti visus failus ir importuoti su perrašyti produktas, ir kaip nurodyta ribos buvo pasiektas bet vis tiek tuščias tekstas čia Josemaria

Kiti pakeitimai buvo padaryti anksčiau vbseo failus ir .htaccess.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •