Hi
Dobim 500 napako, ko uporabljate googles v2 api in microsoft api. Imate vse misli proti vzrok?
hvala
Hi
Dobim 500 napako, ko uporabljate googles v2 api in microsoft api. Imate vse misli proti vzrok?
hvala
googlev2 in microsoft preskusne datoteke ustvarijo 500 napake.
Hi,
-Ko iti k vaš url in začeti prevajanje ne vidim nobene napake
-Lahko prosim preteklosti tukaj preskusne rezultate?
Prvič dajo preskus datoteko v korenski mapi forum kot jih vodijo, če 500 napaka apears spet bom moral preveriti na mestu, ali mi lahko samo pesek php napake hlodov
na vaš url: talkfinance.net/ja/ lahko ogledate nekaj prevedeno besedilo, ga je coused z delnim transakcije (Preberite več tukaj)
Vendar če uporabljate Google Api v2 lahko nastavite svoje meje, mogoče si narobe varljiva žoga Api v2 ključ, čez tekmovanje v teku preskusa bomo vedeli da zagotovo
Kvota je lep naprej Gv2 zdaj, veliko delni prevodi. Kakor hitro vklopim M$ dobim 500 napako. Preskusnih datotek zaženite tanka.
Približno 500 napaka v microsoft, si nastavite vse vBet možnosti, kot je dejal, v datoteko readme? Si naložite, upload-once mapo?
Lahko navedete polni zmota poleno ali če vi ne morem prosim PM dostop do podrobnosti, tako bom lahko preverite na mestu
Ja sem naložil upload-ko mapo, nadgradnjo navodil in uporabiti nove nastavitve konfiguracije.
Kot vidim vaše microsoft preskusa ne kažejo kakršne koli napake, prav zdaj ne vem, zakaj ne dela samo v microsoft prevajanja, bi ga lahko prosim test račun ustvarite na vaš ftp in PM mi to?