Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 16

Thread: pretrgane povezave

Države

Question pretrgane povezave

Hello,
    Moje povezave se zdi, da bo razdelila v prevodu.

Primer: V moj privzeti (ruščina) povezave izgleda
    xpam.org/teosofiya/517-Velikie-dushi-sredi-nas-ili-KTO-Takie-mahatmy.html

ampak ko uporabljam prevod, enako povezave spremembe na to:
    xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

Vse delal odlično neoren zadnje posodobitve vBulletin in manjše spremembe v .htaccess

Tukaj je moj .htaccess pila:
    Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
    #RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Prosimo, svetuje.

Hvala vam.
    Nazadnje urejal vBET; 19-10-11 pri 00:30. Razlog: BBKoda dodano

Upokojeni;)

Si naredil nadgradnjo correctly(upload folder upload-once), in lahko boste zagotovo preverite vse nastavitve, če so pravilno nastavljeni?
    Prosimo oglejte:
    vBSEO - > Nadzorna plošča - > splošno povzave - > zamenjati Non-angleški znakov v URL? -> obdržati brez angleščina znakov v URL-jev
    Prav tako je lahko nekaj brskalnik lezenjem izdaje (opis kartici moj brskalnik kažejo "precej" url), imam lahko preuči
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 08-10-11 pri 09:20.

Države

Question

Hvala za vaš odgovor.

Jaz sem z uporabo vBet za več kot leto in je delal perfecty.
    Seveda,
    vBSEO - > Nadzorna plošča - > splošno povzave - > zamenjati Non-angleški znakov v URL? -> obdržati brez angleščina znakov v URL-jev
    pravilno nastavljena.

So si naredil nadgradnjo pravilno (naložite mapo upload-ko), in lahko boste zagotovo preverite vse nastavitve, če so pravilno nastavljeni?
    Ja, vse te datoteke naložili na moje derection forum.

Našel sem drugo čudno:
    Teme so prevedeni pravilno, ampak nekatera sporočila so tranlsted v teme, in nekateri od njih ne.
    Tudi nekaj del sporočila, ki so prevedeni, in nekateri od njih ne.
    To je zelo čudno.

Kakšen komentar o zakaj je to zgodilo?
    Nazadnje urejal sergarch; 08-10-11 pri 23:04.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Bodite eno vprašanje na eno nit. Kmalu - lahko dosegli vašo omejitev in da je, zakaj kazni, ki niso shranjeni v predpomnilniku ne prevede. Če potrebujete več info/pomoč - odprite novo nit za nove izdaje.

O dejanski vprašanje - prosim PM dostop podrobnosti Admin KP, FTP in vbseo CP tako bomo lahko preverite in popravite. Tudi prosim PM točen URL, kjer smo lahko videli vprašanje.

Države

PM je bil poslan včeraj.
    Vse posodobljene informacije?

Greš tja.

Glejte PM - pošljete ni dovolj podrobnosti dostop.

Jaz sem še vedno čaka dostop podrobnosti, vendar sem bil preverjanje malo in videl sem eno stvar. Da je delo za nekaj prevodov. Kot je povsem v redu za
    -Japonski: xpam.org/ja/teosofiya/517-ョヂるニ㐃ヾミヿマミトマ秃ミモヮ間ョ大ポヺ魂.html
    -Korejski: xpam.org/ko/teosofiya/517-거나-마하-횸마-우리-감운띰-위뜐한-옃혼.html

Vendar če to ne deluje tam imate EXACY isti URL (le šifro jezika različnih):
    - Belarusian: xpam.org/be/teosofiya/517-%F0%92%F1%9F%F0%BB%F1%96%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%B4%F1%83%F1%88%F1%8B-%F1%83%F1%9F%F1%90%F0%BE%F0%B4-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F1%86%F1%96-%F1%85%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F1%96%F1%9F-%F0%9C%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html
    - & Turkish : xpam.org/tr/teosofiya/517-%F0%92%F0%B5%F0%BB%F0%B8%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%B4%F1%83%F1%88%F0%B8-%F1%83%F1%90%F0%B5%F0%B4%F0%B8-%F0%BE%F0%B0%F1%83-%F0%B8%F0%BB%F0%B8-%F0%BA%F1%82%F0%BE-%F1%82%F0%B0%F0%BA%F0%B8%F0%B5-%F0%BC%F0%B0%F1%85%F0%B0%F1%82%F0%BC%F1%8B.html

To mi daje ena teorija kaj se lahko zgodi (še vedno morali preveriti to). Tako pri delu prevod nato vse je v redu. Tukaj najbolj verjetno ste že dosegli limit in prevajanja ni na voljo (v tem trenutku, vBET onemogočen govorilnice vaš ponudniki). In to je razlog, zakaj so pretrgane povezave - nisem dobil prevod, tako da je prikazana kaj je pošiljanje prevesti (spremenjene za potrebe API).
    Nekaj čudnega se tukaj, ker sama stran je prevedena in URL še ni, da je mogoče če vaš URL je bila prevedena prej (ko je bil prikazan kot zadnji post na glavni strani) in stran je bila prevedena pozneje. V takem primeru se ached prevod za povezavo lahko že odstranjen iz predpomnilnika in prevajanje sama stran še vedno v predpomnilniku.

Vseeno bom lahko potrditi ko dobim poln dostop - zdaj ne morem storiti in lahko samo ugibati, kaj se zgodi.

EDIT
    Ne tistih, ki so ni ravno enako. Rabim več dostop najti našega kaj se dogaja.

UREJANJE 2
    Tukaj je URL dokončno prevedena vendar prikazano narobe: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-%E3%A2mes-parmi-nous-qui-sont-ou-mahatma.html
    Torej moj prejšnji teorije ni prav.
    Nazadnje urejal vBET; 09-10-11 pri 13:52.

Eno možno namig - na izvirni strani HTML vira, vidim:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    Prosimo, upoštevajte, da vBET male črke za kodiranje in je jasno opisano v postopek namestitve:
    (Samo za znak nastavi utf-8) Nastavi characterset vrednost v male - vBET je male črke za characterset. Torej če uporabljate utf-8 nato se prepričajte, da ste nastavili "utf-8"
    Imaš namesto utf-8 nabor UTF-8. To je lahko razlog. Pease spremenite (navodila v readme.html iz vBET paketa) in povejte, ali je pomoč. Če ne poskusite z predpomnilnika izklopljen, za trenutek ali celo bolje ustvariti novo nit za preskušanje z naslova, ki zagotovo ni bil preveden še (vaš vsebino predpomnilnika lahko prekinjena zaradi narobe nastavitve). Želel bi preveriti sebe, ampak vaše Admin Kp ni v angleščini in jaz ne delati tam.

Prosimo, povejte, does namige pomoč? Potrebujete več podpore tukaj?

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •