Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: Onemogočite, vendar ne namestite

Brezupen

Default Onemogočite, vendar ne odstranite

Zaradi vprašanj s ponudniki prevodov, želim onemogočiti vbet za daljše obdobje, vendar še vedno želijo možnost ponovno omogoča sistemu na voljo.

V poleg onesposobljujoče dodatku, katere spremembe sem narediti vbseo's config in .htaccess za to zgodilo?

Trenutno, tudi z na plguin onemogočen.

Če mi lahko zagotovi z natančno kode hvaležen, kot ste črta moj prvotni zip.
    Nazadnje urejal moman; 05-10-11 pri 21:39.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Onemogoči vBET:
    1. Onesposobiti to v Admin Kp
    2. Komentar vBET pravila .htaccess. Če se ne spomnite, katere so tiste, nato pa preverite v vBET paket v ali-ne-upload/orodij/preusmerjanje-pravila imenik
    3. Povrniti povezovanje spremembe v vbseo datoteke. Najlažji način - samo upload izvirne datoteke. Če nimate zip - prenesete s strani ponudnika. Najtežji način - samo odpreti readme.html v vBET paket in tam so natančno opisani katere spremembe bilo - samo naredi v nasprotno smer.

To je pametno odstrani - ko odstrani boste izgubili celotno predpomnilnik zbirke podatkov.

Prosimo, upoštevajte, da danes bomo javnost nova različica vBET, ki je pripravljena za prevajanje ponudniki omejitve. To pomeni, da v primeru, če ponudnik ni na voljo bo preklopite v drugo in preverite prejšnje enkrat na naše za prikaz je na voljo znova. Tudi v primeru, ko ste že dosegli svoje meje v vseh ponudnikov bo uporabila lutke prevajalec - prikaže predpomnjene prevodi, ampak za novo samo vidite izvirno namesto preskusa izprazniti ene kot do sedaj. Podatki so v obvestila. Bomo javnost v približno 1 uro.

Prosimo, povejte, ali potrebujete več pomoči tukaj

Brezupen

Prosimo, upoštevajte, da danes bomo javnost nova različica vBET, ki je pripravljena za prevajanje ponudniki omejitve. To pomeni, da v primeru, če ponudnik ni na voljo bo preklopite v drugo in preverite prejšnje enkrat na naše za prikaz je na voljo znova. Tudi v primeru, ko ste že dosegli svoje meje v vseh ponudnikov bo uporabila lutke prevajalec - prikaže predpomnjene prevodi, ampak za novo samo vidite izvirno namesto preskusa izprazniti ene kot do sedaj. Podatki so v obvestila. Bomo javnost v približno 1 uro.
    Dejansko izvaja te funkcije nazaj, ko sem odkril microsoft's prevajalec. Vendar pa svojih meja je 400.000 chars/ur, ali 2,000,000 poogleni na dan (tudi z OAuth). V preteklosti je bil predpomnjenje nad 1 GB prevodov na dan, ki bi enačijo s milijard znakov, dati ali vzeti. To pomeni, da sem bi vedno presega ponudnikov kvot med vsako uro, kot je bilo že več kot 2.000 urna prevede pageviews.

To je resnično sramota, kot je res všeč vbet, moji uporabniki našel to koristno, in sem imel veliko zabave, razširitev in izboljšanje (tj. ReviewPost povezovanje, itd).

Tukaj je funkcija, ki sem napisal Nestašluk OAuth žeton, (ki nato shranjene v memcache dokler je potekla), to bi drug predlog za prihodnje sprostitev, kot je microsoft bo kmalu se zahteva to:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Drugo zanimivo vprašanje v mojem primeru je, da z vbet izklop, se zdi, da google je veliko bolj zadovoljni, da indeks našo spletno stran:

Izgleda, da naše izgube prometa ne bo tako velik po vse - vsaj to je dobra novica!

Hvala za zapiske.

Kot razumem, da vaša koda, bo zahteva Microsoft plača različica - je prav?

O grafikoni - Prosimo upoštevajte, da ne povem, koliko strani je indeksirana - samo koliko strani je obiskal. In je obiskal več strani, ker teh kadar dobavi hitreje (glej zadnji grafikon). Tako je Google ne reagirajo na vBET - reagira na odzivni čas, samo da ne preobremenitveni vaš strežnik. Ko strežnik odgovori hitrejši roboti preiskuje hitreje.
    Vidim vaše kanalizacije, začel responzoorij hitrejši dolgo preden ste onemogočili vBET (na začetku septembra) - število obiskal začeli povečanje točno nato. Tako kot vidiš je povezana s odzivni čas.
    Zanima tukaj o samo eno stvar. Si napisala včeraj, da želite onemogočiti vBET. Tako včeraj vBET je še vedno aktivna na vaš forum, vendar na grafikonih, označene zadnjih 6 dni kot vBET, onemogočena (kot razumem, da vsakega kota na grafikon je meritev iz en dan) - torej nekaj to niso pravice tukaj...

Glede na informacije dobil od vas Google je plazil (ne indeksiranje - ni isti) veliko hitreje, ko vBET je še vedno aktivna. Samo zadnji meritev na kartah je, ko vBET je bil onemogočen. Prosimo, da ne dajejo zavajajoče informacije. Seveda obstaja povezava med odzivni čas in število obiskal strani, vendar vaš strežnik je bil odgovarjanju veliko hitreje, ko vBET je še. Morda zato, ker namesto od čaka zunanje prevajalske strežnik takoj dobil kvota presežena informacije (začelo približno teden nazaj). Mogoče zaradi spremembe konfiguracije (gost predpomnilnik vklopljen mesec dni ali nekaj takega).

In ena več misliš - res misliš da roboti prometa ima enako vrednost kot resnični ljudje prometa? Roboti ne bo kliknite v oglasih, roboti ne ustvari račun na vašem forumu in roboti ne ustvari dragoceno vsebino na vašem forumu. Tako osebno mislim, da ni informacij, da boste imeli več prometa gosenicah dobre novice - to je samo novice. Boste izgubili resnično prometa in resnični ljudje iz vaše Skupnosti.

Getting nazaj na vprašanje - potrebujete več pomoči v tej temi?
    Nazadnje urejal vBET; 06-10-11 pri 11:19.

Brezupen

Naloga je rešiti - torej ne, ne potrebujete pomoč prav zdaj. Bi obdržali prevodi okoli, ampak zaradi veliko prometa, ni mogoče v mojem primeru. Morda v prihodnosti prosta in močna API bodo na voljo - kdo ve!

Vprašanje je, da so bili visi veliko prevedenih strani. Dodajanje to v curl klice naredil zdi povečanje celotne prepustnost (moja filozofija je, da če ne dokonča v drugega, ne bo za dokončanje):
    curl_setopt ($obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

To je razlog, zakaj modro območje je bil hitrejši (skupaj s večji predpomnilnik).

Čeprav je vsekakor odprt za razlago, temeljito Iskalnik indeksiranja je ključ do uspeha na mestu, in kdo ve - morda prisotnost prevodi je bil Ranjavanje indeksiranje moje strani jedro (angleški) vsebine?

Smo tudi upanje, da prevodi bo spet prost, smo našli več prevod ponudnikov (brezplačno ali konkurenčno) ali vsaj je poceni Lahko zaupate, nas, da smo želeli OK - če ni podporo zahteva smo zaprete to nit. Ne pozabite da smo že čakalno vrsto podpore ponudnikov, ki omogoča, da uporabite enega ponudnika, tako dolgo, kot ste citat omejitve mravljinec potem samodejno preklopite v še eden (in preveri vsakih 10 minut raje, je na voljo spet). Še vedno nekatera vprašanja tukaj (BETA različica) - zdaj smo znamke ponudnik kot ni na voljo, če pride do kakršne koli napake (zdi ni potrebno), ampak smo že spremljati, ko ponudniki so označene na voljo na našem forumu in popravite težave. Upam, da bo srečamo spet

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •