Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 17 od 17

Thread: Uninstall Problem - MySQL Error

Države

lahko zagotovi popraviti tako da bomo lahko uninstall? THX

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by tsak76 View Post
    maube je storiti, da moramo izbrisati vse sekundarne uporabniških skupin, ki dodaja vBET
    To je super namig. Dejansko je to vprašanje je izvaja med cleanup dodatnih vidne skupine. Mi ni mogel, da ga reproducirati, ker mi je bilo testiranje vBET - ste bili spremenjeni vBET, tako da to vedenje je še ni bug, le težav, povezanih z vaše osebne spremembe v vBET. In to je razlog, zakaj ste prazno () v poizvedbi (brez vBET vlog je bilo ugotovljeno, in tistimi, domnevam, da obstajajo).

OK, tako da bi se izognili temu vprašanju prosim:
    1. Odpri datoteko / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Najdi:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Komentar ali odstraniti njegovega celega telesa - everyting do zaprtja} pred funkcijo vbet_removeGroupFromMembers (Vendar brez njega)
    OPOMBA: je to namig, ni testiran in predpostavlja, ki ste jih že odstranili vBET dodatne naloge, tako da vam ni treba čiščenje med odstrani.

Obvestite se je to pomoč

žal vBET je še vedno zelo nestabilen, to se je zgodilo z moje strani tudi in sem moral narediti nadgradnjo vb, da bi jo popraviti. Zdaj vidim točno isto stvar, tudi tu je tako svoje vBET povezane

Uploaded z ImageShack.us
    To je zunaj tema za to nit. Za novo izdajo odpreti novo temo. Kmalu - verjetno to ni bug in si bil samo blokirana, ki jih ponudnik prevod. Nič več tukaj - prosimo, odprite novo temo, če potrebujete pomoč na tem področju. Kot razumem, to ne gre, ker ste v uninstall vBET.

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    To je super namig. Dejansko je to vprašanje je izvaja med cleanup dodatnih vidne skupine. Mi ni mogel, da ga reproducirati, ker mi je bilo testiranje vBET - ste bili spremenjeni vBET, tako da to vedenje je še ni bug, le težav, povezanih z vaše osebne spremembe v vBET. In to je razlog, zakaj ste prazno () v poizvedbi (brez vBET vlog je bilo ugotovljeno, in tistimi, domnevam, da obstajajo).

OK, tako da bi se izognili temu vprašanju prosim:
    1. Odpri datoteko / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Najdi:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Komentar ali odstraniti njegovega celega telesa - everyting do zaprtja} pred funkcijo vbet_removeGroupFromMembers (Vendar brez njega)
    OPOMBA: je to namig, ni testiran in predpostavlja, ki ste jih že odstranili vBET dodatne naloge, tako da vam ni treba čiščenje med odstrani.

Obvestite se je to pomoč
    i ga odstrani, ampak, ko poskušajo odstraniti ..

Fatal error: Call na vbet_removeDefaultLanguageGroups undefined function () plugin.php (1522): eval () 'd kode on line 14
    Nazadnje urejal tsak76; 05-10-11 pri 16:53.

i ga odstrani, ampak, ko poskušajo odstraniti ..

Fatal error: Call na vbet_removeDefaultLanguageGroups undefined function () plugin.php (1522): eval () 'd kode on line 14
    Niste domnevam, da odstranite funkcijo - samo njeno telo (tako da je vse po podpisu funkcije in pred zaprtjem}). Funkcija sama ostati. Oprosti, če mi ni jasno.
    Nazadnje urejal vBET; 06-10-11 pri 00:46.

Še vedno potrebujete pomoč tukaj ali zadnji odgovor pustite, da rešiti izdaja?

Noben odgovor - domneva, da je rešiti. Če še vedno obstaja vprašanje prosim napišite tukaj.

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •