Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 17

Thread: Uninstall Problem - MySQL Error

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Brezupen

Default Uninstall Problem - MySQL Error

Ko poskušam odstraniti izdelek dobim to napako.

Napaka zbirke podatkov v vBulletin 3.8.7:

Invalid SQL:
    UPDATE uporabnikov SET usergroupid = 2 usergroupid KJE IN ();

MySQL Error: ste napake pri vaših SQL syntax; preverite priročnik, ki ustreza vaši različici MySQL strežnik za pravico sintakso za uporabo v bližini ")" v vrstici 1
    Številka napake: 1064
    Zahteva Datum: četrtek, 29. september, 2011 @ 01:11:58
    Napaka Datum: četrtek, 29. september, 2011 @ 13:11:58
    Script: Prijava - Computer Juice - vBulletin Admin Control Panel
    Napotitelj: Prijava - Computer Juice - vBulletin Admin Control Panel
    IP naslov: 62.255.192.162
    Uporabniško ime:! Hybr d
    Classname: vB_Database
    MySQL verzija: 5.1.58

Brezupen

Hi je to nujno prosim, imam samo polovico uninstalled!

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Hi je to nujno prosim, imam samo polovico uninstalled!
    Prosimo, samo onemogočiti vBET do trenutka, ko nudimo hitra rešitev za to težavo. Ko je onemogočena mod, da nima nobenega vpliva na vašem forumu.

Upokojeni;)

Moram weit, se trudimo, da reproducirati to napako v uinstall ven forum preizkus

Države

se zgodi tudi tukaj, moram tudi uninstal

Brezupen

Onemogočil sem vBET, kot si naročil (im ne odstraniti, ampak moj server zdi, da zamočil, ker nadgradnjo na vBET3.4.1 od vBET3.4.0 sinoči) in imam na stotine, na stotine teh vbenterprisetranslator_seo.php teče na strežniku procese, kako delati jaz stop njimi?

Upokojeni;)

Snake, tsak76: Poskusil sem, da reproducirajo to vprašanje, ampak v mojem forum deluje vse, kar je test, če želite, da v celoti uinstall izdelek prosim PM vaš dostop in bom poskušal popraviti na mestu
    Simon Lloyd: to je drugi problem, zato vas prosimo, odprite novo temo za to vprašanje

Države

maube je storiti, da moramo izbrisati vse sekundarne uporabniških skupin, ki dodaja vBET

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by tsak76 View Post
    maube je storiti, da moramo izbrisati vse sekundarne uporabniških skupin, ki dodaja vBET
    To je super namig. Dejansko je to vprašanje je izvaja med cleanup dodatnih vidne skupine. Mi ni mogel, da ga reproducirati, ker mi je bilo testiranje vBET - ste bili spremenjeni vBET, tako da to vedenje je še ni bug, le težav, povezanih z vaše osebne spremembe v vBET. In to je razlog, zakaj ste prazno () v poizvedbi (brez vBET vlog je bilo ugotovljeno, in tistimi, domnevam, da obstajajo).

OK, tako da bi se izognili temu vprašanju prosim:
    1. Odpri datoteko / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Najdi:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Komentar ali odstraniti njegovega celega telesa - everyting do zaprtja} pred funkcijo vbet_removeGroupFromMembers (Vendar brez njega)
    OPOMBA: je to namig, ni testiran in predpostavlja, ki ste jih že odstranili vBET dodatne naloge, tako da vam ni treba čiščenje med odstrani.

Obvestite se je to pomoč

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    To je super namig. Dejansko je to vprašanje je izvaja med cleanup dodatnih vidne skupine. Mi ni mogel, da ga reproducirati, ker mi je bilo testiranje vBET - ste bili spremenjeni vBET, tako da to vedenje je še ni bug, le težav, povezanih z vaše osebne spremembe v vBET. In to je razlog, zakaj ste prazno () v poizvedbi (brez vBET vlog je bilo ugotovljeno, in tistimi, domnevam, da obstajajo).

OK, tako da bi se izognili temu vprašanju prosim:
    1. Odpri datoteko / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Najdi:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Komentar ali odstraniti njegovega celega telesa - everyting do zaprtja} pred funkcijo vbet_removeGroupFromMembers (Vendar brez njega)
    OPOMBA: je to namig, ni testiran in predpostavlja, ki ste jih že odstranili vBET dodatne naloge, tako da vam ni treba čiščenje med odstrani.

Obvestite se je to pomoč
    i ga odstrani, ampak, ko poskušajo odstraniti ..

Fatal error: Call na vbet_removeDefaultLanguageGroups undefined function () plugin.php (1522): eval () 'd kode on line 14
    Nazadnje urejal tsak76; 05-10-11 pri 16:53.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •