Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 3 od 3

Thread: Preveč jeziki = slabo?

Brezupen

Default Preveč jeziki = slabo?

Med migracijo iz Google, da API Microsoft, sem moral onesposobiti 13 jezikih na moj forum, na srečo, te jezike, so bili zelo priljubljena med našimi obiskovalci. Ti so znašali okoli 50k ogledov strani, v primerjavi s skoraj 500k ogledov strani za kombinirano drugih jezikih.

Po onemogočanje teh jezikov sem takoj opaziti dve stvari v Google Webmaster Tools:
    • 1. Število strani splazil na dan je skoraj podvojil
    • 2. Povprečni čas crawl prepolovil.

Imam eno od dveh možnih razlag za to: ali API Google je počasnejši, ali imajo preveč jezikov enostavno backfires in je potrebno stran od indeksiranje vaše glavno vsebino spletne strani. Misli?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Mislim, da je glavni vzrok je število prijav za API Translation. Če vaš sistem lahko naredi veliko tistih, nato API prevod odgovor vas počasneje. To je razlog, zakaj v naših zmogljivosti namigov vam svetujemo, da dissable nekaterih jezikih na začetku. ko bo cache izpolnite, potem lahko dodate več prevodov od časa do časa. Ker večina je cached že bo v redu. Tudi če nekateri trnaslation API ima svoje omejitve ne boste zavor tistih,

Brezupen

Na začetku (skoraj 2 leti!), Sem res imel samo podmnožica jezikov aktivni, temveč kot Sčasoma sem končal kar jim vse. Ugani, da je naredil več škode, da je dobro!

Na žalost naši spletni strani dobi toliko prometa, da sem lahko realno le cache do 4 dni prevodov (=> 10GB). Morda bi z ločeno "cache server" z več sto nastopov cache podatkov je boljša trajna rešitev, kot je nekoč google izklopi svoje API Mislim, da bomo lahko opira veliko bolj močno na predpomnilnika (glej moj drugi nedavnih nit).

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •