Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 3 kohta 3

Thread: Liiga palju keelt = halb?

Senior liige

Default Liiga palju keelt = halb?

Üleminekuetapil Google'i Microsofti API, mul oli blokeerida 13 keeles on minu foorum, õnneks neid keeli ei olnud väga populaarne meie külastajad. Nad olid ca 50k lehekülastusandmed võrreldes peaaegu 500k korda täis teisi keeli kombineerida.

Pärast keelamist nendes keeltes ma kohe kinni kahte asja Google Webmaster Tools:
    • 1. Lehekülgede arv indekseeritakse päevas peaaegu kahekordistus
    • 2. Keskmine indekseerimise ajal poole võrra.

Mul on üks kahest võimalikust põhjust: kas Google'i API on aeglasem, või on liiga palju keeli lihtsalt backfires ja see võtab eemal indekseerimine oma peamise saidi sisu. Mõtted?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma arvan, et peamine põhjus on mitmeid taotluse Tõlge API. Kui Teie süsteem teeb palju need siis tõlke API saab vastuse sa aeglasem. Seetõttu on meie tegevuse vihjed soovitame dissable mõnes keeles alguses. kui cache täidab kuni siis saad lisada rohkem tõlkeid aeg-ajalt. Kuna enamik on puhverdatud juba see OK. Ka siis, kui mõned trnaslation API on piiratud siis ei piduri need

Senior liige

Alguses (peaaegu 2 aastat tagasi!) Ma tõesti oli ainult alagrupis keeles aktiivne, kuid kui aeg läks Päädyin võimaldades neid kõiki. Arvan, et tegin rohkem kahju, et hea!

Kahjuks meie saidi saab nii palju liiklust, et ma saan reaalselt ainult cache kuni 4 päeva tõlgete (=> 10GB). Võibolla millel eraldi "cache server" koos mitusada kontserti vahemälu oleks parem püsiv lahendus, sest kui google sulgub oma API Ma arvan me oleme toetudes palju kõrgemalt cache (vt minu teisi hiljutisi thread).

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •