Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: z 1 slika, namesto 52

Države

Default z 1 slika, namesto 52

ko sem uporabo vseh jezikov lahko vpliva na uspešnost svojo spletno stran z več requist 52 slik, vsaka slika za vsak jezik

Prebral sem pred somthing, kako uporabljati 1 sliko, ki vsebuje vse icaons ali zastave slike, vendar sem pozabil, kjer
    anywhy
    je všeč, kaj yahoo.com z uporabo v svoji levi strani, ki prikazujejo veliko povezav do svojih storitev, vendar z eno sliko za vse ikone, ki kažejo

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hvala za vaše note. V tem trenutku vidimo veliko vprašanj, s tem pristopom. Če smo naredili le eno sliko nato pa ga ni mogoče izbrati katero zastav želite imeti aktiven.

Prav tako ob 52 majhne slike ne vpliva na vašo uspešnost toliko, kot si lahko predstavljate. 1. brskalnikov predpomnilnik slike, tako da ti niso prenesli vsakič. 2. To so statično vsebino, tako da ne porabijo veliko sredstev, strežnik uporablja le svoje pasovne širine.

Mi smo odprti za ideje. Če imate idejo, kako rešiti eno sliko izdaje in še vedno omogoča, da izberejo katere jezike forum želi podpreti bomo pogled na to bližje. V tem trenutku bo tak pristop degenerirana dejanske funkcionalnosti vBET.

Države

ja to ne vpliva kliknite za vsak jezik, razen moramo še eno sliko pokazati ehen desne proti levi lnaguage pokazati zastavo
    zato moramo 2 sliki
    ena za leve proti desni in druga za desne proti levi

i bo iskala članek razloži, kako ga uporabiti

Obstaja več vprašanj - postavitve nekateri nimajo dovolj prostora in so za zavijanje slik. To ne bo mogoče, če bo treba pridobiti le eno sliko.

Končano. Bo treba vključiti v naslednji izdaji Rešitev:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •