i requist te vlečejo funkcije
najprej:
ko vidim zastavo strani za prevajanje, svoje url še vedno ni povezan s prevedenimi url tako, potem se bo klik stran url se preusmeri na prevedeno url
Ali obstaja stran, da bi to prevesti url že za vsak jezik, s pomočjo ajax ali pa uporabite še 1 poizvedbo, da bi bilo povezano z url v svojem jeziku
sekundo:
prevod besedila, ki ga v ajax ControlPanel, tako da lahko uporabnik uporabi za prevod besedila, kot novo storitev, kot so:
Google Translate
vendar samo za besedilo in ducuments kot besede datotek Microsoft in besedilne datoteke in vse podprte datoteke
če ste tudi to, da uporabniku možnost, da se najprej nalaganje datotek in potem prosim, da prevesti potem bo dal rezultat, da bo velik poleg
mimogrede imam meri upload storitve in shranjevanje datotek za moje uporabnike
da ima ta značilnosti:
1. vsak uporabnik lahko naložite vse datoteke, ki ima dovoljenja v admin nadzorni plošči
2.depend na Uporabniške skupine: koliko lahko uporabnik gostitelja, in koliko datotek
3. nihče ne more videti druge datoteke, razen uporabniku dovoli za uporabnika / obiskovalca s pošiljanjem e-mail s kodo, da bi drugi uporabniki pišejo, da downolad datoteko, in ta številka se uporablja samo enkrat
4.it uporabo datotečnega sistema tudi s sposobnostjo, da je nad public_html, da so bolj varni
nekatere druge funkcije
ta sistem dela, vendar z malo napak, je bilo odlično delo pri 3,7
Če uporabljate ta sistem, da lahko za prevod dokumentov, ki jih podpira google
tako da bo uporabnik ima možnost, da prevesti tiste, ki jih Google translate storitev
samo z enim klikom
To bo odličen dodatek tudi in sem lahko ta izdelek -, da sem uporabil za svojo spletno stran in imam vse pravice, ker je po naročilu s to funkcijo, da samo za mene "kod in delo" - za svoje delo in spletno stran in u Lahko ga uporabite, da dodate več funkcij in ga prodajajo i vam bo dala dovoljenja brez dvoma
če frefer, da bi razpravljali, da zasebni z mano Cenim, da je
hvala