Dałem Rade. Nieważne.
Nazadnje urejal jaryx; 07-12-09 pri 23:34.
1. V zadnjih teme v vbadvanced napisana v portugalščini na ogled skupaj z BBCode Code: Kako lahko sodelujete Kaj storiti, da na sebi ne zdi? 2. Si pisal o Portuguese "Como faço PRA participar " V telesu isto stvar ponovi. Medtem Ko vsebina JE VSE zaslone Lepo kotu oboje preračunano v SV, v naslovu Namesto "ç"Pojavil"FAA $". Po moje urejanje v popravljanje FAA $ naç Sedaj JE predmet prikazan pravilno. Kaj povzroča, da napako? KAKO popravim to?
Kako lahko sodelujete
1. Daj mi prosim na povezavo, kjer lahko vidim. 2. Ali ste sposobni za reprodukcijo - ki je, kako si napisati novo delovno mesto z nazivom tega so tudi grmovje? Mimogrede, saj bo lažje v prihodnosti, za vsak problem, napišite ločeno nit
ad. Ali veste povezavo ad. 2 Veš opis Čakam
Podeślij skozi forum. To je edini uradni kanal, skozi katerega je bila pomoč dodeljena v vBET. Podatki, poslani po drugih kanalih, lahko preprosto umre, ali bo prejela iz drugega računalnika in bolj dostopna našega osebja. Zato sorki za neprijetnosti, vendar pa je tip spet tu
Danes na forumu je nov "cvet": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Vsak namig?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Yes - glej naslov nit znotraj langtitle - saj ne dodati (koda jezika). Mimogrede - prosimo, odpira nove teme za nova vprašanja To nam bo pomagalo bolje upravljati
Originally Posted by vBET Ja-glej naslov nit je znotraj oznake langtitle-kako ta Dodaj (s šifro jezika). Ob priložnosti za prosim odpreti nove niti za nova vprašanja To nam bo pomagalo bolje upravljati Pravzaprav mislim, da ni bilo to oznako. V vsebini na temo tudi. Vprašanje: zakaj?Uporabnik je jezik, ki je nastavljen v sl, čeprav je njegov IP naslov iz Rusije, ali z registracijo uporabnika na forumu, je samodejno poklicana njegov jezik, za to v katerem jeziku je trenutno ogledujete forum?Ne, vračajo koren problema o tej temi, ki je na domači strani (vbcmps), ta revidirana temo seznami me kot: [langtitle = ru] Запись Zato sem nadaljeval to temo
Nazadnje urejal vBET; 11-10-11 pri 00:42. Razlog: BBCode popravek
Če niste nastavili samodejne sporočil odkrivanje jezika, sistem zaupa uporabnika. vBET ne samodejno nastavi jezik v rejestacji - uporabnik izbere sam. vBET predlaga samodejno (dobro jutro znamke) jezik, ki temelji na nastavitve brskalnika, in ne temelji na IP. Kot je za BB Napredno vBET Trenutno ni modul integrira z vB Napredno Dynamics langtitle in tam se bo razlagati. vB ti načrti morali biti preprosto še ni integriran in zato je tam še ni razlagati langtitle. Torej, to zahteva integracijo. Če ste pripravljeni pomagati pri integraciji - pišite pista oddelek integracije. Naj vam vzorčno kodo za uporabo razčleniti langtitle - boste morali uporabiti na pravem mestu. vBET sčasoma bo podpiral najbolj priljubljen način. Trenutno imamo veliko dela, da versją 3.3.0, ki wyjdzei vključno tygdniu, potem pa 4,0. Potem bomo integracijo drugih moda - vB ti načrti morali biti, so poročali za vključitev
Ok. Hvala vam. Pridržujemo si pravico do zaprtja. ps. Nimam dovoljenja za ustanovitev teme v integraciji ... tako da sem ga napisal tu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
View Tag Cloud
Pravila foruma