Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 13

Thread: Potrebujete pomoč zmanjšati obremenitve strežnika

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Brezupen

Default Potrebujete pomoč zmanjšati obremenitve strežnika

Hi, Imam težave z mojim obremenitve strežnika, sem že preselila v posvečen, da bi poskušali ozdraviti to, vendar še vedno zaslužiti visoke obremenitve strežnika, če jaz onesposobiti vBET obremenitve strežnika kapljice.

Ali lahko kdo pomaga?

@ Kamil, že imate vse podrobnosti dostop prejmete v PM, če želite preveriti.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hello,
    Tukaj imate vBET seznam namige: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

ne pozabite - če ste vsi jeziki omogočil - imate 53 več vsebin (teme, objav, itd) na vaš forum, in seveda z veliko gostoto prometa forum.

Lahko onemogočite nekatere jezike in čakati, kdaj bo treba zapolniti predpomnilnika jo omogočajo jezik, po tem - lahko omogočite naslednji del prevodov.

Drugič, v tem SPROŠČANJE imamo veliko izboljšanje (zelo velika ena) - to je spomin cache sistem (4 različne možnosti). Lahko preverite v vašem admincp-> Cache vBET. (Ne pozabite - morate integracijo strežnika za uporabo tovrstnih cache)

Brezupen

Imam vse izvaja, da sem lahko vaše delovanje priporočil, sem tudi imel vse omogočil jezikih (tudi večina), ker kupujejo vBET okoli 6 meseci, obremenitev je dosledno visoke ves čas. Kot je za Memory Cache (beta) i ne mislim, da imam vsak cache pospeševalnik na mojem strežniku, vendar evrything ostalo je določena glede na vašo navodila.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

od našega zadnjega SPROŠČANJE smo delali na tem sistemu predpomnilnika - ta bi morala biti ena v veliki uspešnosti. Moraš imeti vaš strežnik nastavljen cache s tem sistemom (morda že imate - se posvetujte s svojim strežnik podpora)
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 26-05-11 pri 22:25.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi. Zakaj imate težave z vašo obremenitve strežnika? Vidim, da vaš forum je prevajanje zelo hitro, tako da če je problem?

Prosimo, upoštevajte, da so prevodi, ki jih zunanje storitve Google. To pomeni, da ko se zgodi, prevod vaše teme, ki jih čakajo na odgovor od Googla. In to je razlog, zakaj vaš Server Load je večji, vendar to ne vpliva na sistem, saj čaka teme, da ne CPU ali dodatnega pomnilnika (samo že uporablja). Tako, da je razlog, zakaj se boste vedno imeli večje obremenitve strežnika z vBET omogočen (če se izklopite nobena nit čaka na rezultate iz Google) in v istem času bo vaš forum še vedno dela hitro, ker čaka teme, ki se ne CPU.

Torej je tisto, kar resnično potrebuje, da zavzame ljubimec Server Load je zagotoviti, da se teme ne bo počakati na rezultate iz Google, ampak na žalost Google omogoča, da cache svoje rezultate le za 15 dni. Lahko poskusite sami - če onemogočite predpomnilnika, ali pa samo, da je čas, da živijo manjše potem boste sebi Server Load narašča - ker bo manj rezultati cached in več zahtevkov čaka na odgovore Google. Ni čarobne - prevodi prihaja od nekje, in je potreben čas, da dobim od Google.

Uporaba predpomnilnika lahko pomaga na nek način. Threads čakanjem na rezultate Google bo še vedno čaka (ne boste dajati, dokler imate cached vse prevode, in ne boste, ker je očiščena v skladu z TOS Google). Še vedno cached rezultati bodo ustvarjeni hitreje, to zahteva, ne čaka na prevod bo šel hitreje od čakalne vrste zahtev.

Tukaj lahko izveste, kaj točno obremenitve strežnika je: Server obremenitev in ugotovili, da tako dolgo, kot ste sprostili vire Server Load ni vprašanje.
    Vemo, kaj je vrednost obremenitve strežnika ni zelo pomemben, pa vendar. Vedeti, kako razlagati vrednost je tisto, kar šteje.
    Ne pozabite, opredelitev: obremenitve strežnika pomeni število procesov, ki čaka, da dostop do CPU. Vendar niso vsi procesi so enaki! Če procesi so nizka prioriteta, ko je nov strežnik zahtevo (stran zahteva) se pojavi, je še vedno mogoče ravnati skoraj v trenutku.
    Da ne omenjam, da so obremenitve strežnika je samo en dejavnik od mnogih drugih (pomnilnika, CPU uporaba, velikost datoteke swap)
    Kot ponavadi, in čim več ljudi, neposredno vpletena v hosting podjetja pravijo, da vse prihaja do resničnega življenja vedenje. Ali so hitro nalaganje strani? Ali proces, kot je iskanje po zbirki podatkov bo razumnem roku? Potem ne boste res imeli problem, ne glede na obremenitve strežnika je
    Torej Končni test je tako, da strežnik obnaša. Če strežnik je hitro, število, tudi če se imenuje "obremenitve strežnika", res ne pomeni veliko
    Torej, ker je vaš strežnik je hiter in vidim vaš forum odgovore hitro, Vaše vprašanje je le navidezno - ni prave vprašanje. Server Load je vrednost, ki vam daje nobenih informacij o tem resnično poslovno uspešnost, samo namigov, če veš, kako se razlaga (npr. če je strežnik dobro deluje z X obremenitve strežnika, potem lahko začnete preverjanje, kaj se dogaja, če hitro raste, da 2X ali kaj podobnega). Samo statično številko vam nič, bolje preveriti vaš CPU in spomin, da se prepričajte, da se ta vrednost je OK za vaš strežnik, in če je to v redu potem ni važno, kaj Server Load vrednost.

Še vedno, če želite nekaj dodatnih namigov:
    - Da večji cache TTL, če ste jo spremenili, da nižje (privzeto je največje dovoljene z TOS Google).
    - Če nimate prostora HDD vprašanja izklopite cron naloga za čiščenje gosta cache - to ne bi bilo treba očistiti na vse, saj lahko osveži rezultate, kot je potrebno, še vedno veliko odstranjevanje starih datotek, bo res dolgo časa za php.
    - Uporabo predpomnilnika
    - Na koncu (ampak res ne vidim smisla v tem, ker nimate uspešnost izdaje) onemogočiti začetek jezike, ki vam daje manj prometa

Mimogrede - kaj je vaš Server Load, povprečna CPU in pomnilnika, in kaj strojno opremo imaš (koliko CPU, spomin)? Ali swap datoteka se uporablja?

Brezupen

Po so podrobnosti, kot na vaša vprašanja
    1) Server Load
    08:22:53 up 44 dni, 13:31, 1 uporabnik, povprečna obremenitev: 4,07, 5,09, 5,26
    USER TTY FROM LOGIN @ IDLE JCPU PCPU KAJ
    koren pts / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU in pomnilnika
    skupaj uporabljajo brezplačno delijo rezerv cached
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Pufri / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) koliko procesorjev
    3

EDIT: pravkar vzel posnetek tukaj http://www.thecodecage.com/forumz/server.png moj strežnik je, kot je to ves čas, ta posnetek je AFTER omogoča memcahce.
    Nazadnje urejal Simon Lloyd; 27-05-11 pri 08:47.

Brezupen

Kot je dodal informacije tukaj je Top procesi log:
    xxxx 93,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 83,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 75,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    mysql 6,8% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-zunanje- zaklepanje
    mysql 6,7% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-zunanje- zaklepanje
    mysql 6,6% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-zunanje- zaklepanje
    koren 6,0% / bin / sh / usr / local / bin / rkhunter-c - cronjob
    Nazadnje urejal Simon Lloyd; 27-05-11 pri 17:21.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Po so podrobnosti, kot na vaša vprašanja
    1) Server Load
    08:22:53 up 44 dni, 13:31, 1 uporabnik, povprečna obremenitev: 4,07, 5,09, 5,26
    USER TTY FROM LOGIN @ IDLE JCPU PCPU KAJ
    koren pts / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU in pomnilnika
    skupaj uporabljajo brezplačno delijo rezerv cached
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Pufri / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) koliko procesorjev
    3

EDIT: pravkar vzel posnetek tukaj http://www.thecodecage.com/forumz/server.png moj strežnik je, kot je to ves čas, ta posnetek je AFTER omogoča memcahce.
    Ne vem, kako razlagati vaše meritve. Kot vidim vaš CPU se uporablja v okoli 185% ... Torej, ali je nekaj vroče pravico pri merjenju ali to velja za 1 CPU - če imate 3, potem lahko uporabite 300%. Če je to pravilen način, potem to pomeni, da imate še vedno veliko prostih sredstev CPU. Če ne mi prosim popravi in pove, kako interpretirati rezultate.

Jaz sem tudi ne vem, kako razlagati svoje podatke obremenitve strežnika:
    obremenitev povprečje: 4,07, 5,09, 5,26
    So to 3 različne v času meritev, ali vsak je za ločeno CPU? Kakšna je moč vašega CPU?

PS. Cache potrebuje čas, da izpolnite palcev

Brezupen

Hi Kamil, sem samo preveriti php info in sem ga nimajo, ampak jih bom dobil za namestitev xcache ali nekaj takega

Brezupen

Michal, še enkrat hvala za odgovor obremenitve povprečno vidite (in v posnetek) spremeni vsakič, ko osvežite, je, kot ste poudariti sybmolic številko, ko je obremenitev povprečja pokazala, da so okoli 6 ali 7 potem je stran počasna vendar večino časa ne odziva, ki pa daje napako.

Tukaj je cpu podatke, ki jih prosil za
    Procesor # 1
    Prodajalec

GenuineIntel
    Ime
    Intel (R) Xeon (R) CPU X3430@2.40GHz
    Speed
    2394.030 MHz
    Cache
    8192 KB

Ko sem preverite v WHM imam 1 cpu quad jedro, medtem ko je strežnik ljudje mi povej, imam 3 procesorja???

Ne vem, ali se pretvarjajo, da vedo, kako se obremenitve strežnika povprečni uspešnosti (v zadnjem času, v zadnjih 2 dneh je bilo okoli:
    Load Povprečje: 4,49 4,04 3,95

Forum je povprečna hitrost in se ne zdi, da povzroča vprašanje prav zdaj, čeprav promet je okoli:
    271 (3 člani in 120 gostov in 148 Spiders)
    Če je top številka je običajno okoli 500-600, ampak potem je vikend, tako da je promet manjši.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •