Hi, Ali res potrebujemo, da ima 60 (ish) nove uporabniške skupine?, To bo absolutno bolečine gredo skozi vsakega od spreminjanje dovoljenj za moje mods in hacks.
Ali lahko znebiti od njih?
Hi, Ali res potrebujemo, da ima 60 (ish) nove uporabniške skupine?, To bo absolutno bolečine gredo skozi vsakega od spreminjanje dovoljenj za moje mods in hacks.
Ali lahko znebiti od njih?
hello,
Ali lahko to pojasnite bolje? uporabniške skupine? mislite - vBET jezik uporabniške skupine?.
Kaj je meso, da lahko uporabniki spremenijo vBET nastavitve?
Thanks
Hi Kamil, hvala za odgovor, pri nadgradnji na 3.4.0 za vb3.8.6 sem ugotovil, da je vsak jezik, zdaj ima svoje uporabniške skupine v Admincp> Skupine> Uporabniški skupini Manager in večina od njih ima srednješolsko uporabnikov, Težava je v tem imam nekaj sprememb in hacks dodal administratorje, ki zahtevajo, da nastavite dovoljenja na uporabniške skupine, tako da zdaj moram iti, da prav vsak izmed izklopiti vsa dovoljenja.
To samo zdi pretiravanje, naj jih posamezni uporabnik v sekundarni uporabniške skupine, kaj je smisel tega?
hello,
vBET naredi Skupine avtomatsko in uporabniki dodajo uporabniške skupine po tem, ko po določitvi glavni jezik (uporabnik jezik v usercp).
Ne razumem, lahko razložite, da je bolje?Code:"have some modifications and hacks added which require admins to set the permissions per usergroup"
Imam mods ali hacks od vb.org in nekateri po meri tistih, na primer imam eno imenovano vb mesto predloge in v nastavitve za vsako Uporabniške skupine Uporabniške skupine, nastavite, ali bodo lahko uporabili mod in kaj posamezni deli mod so jim na voljo , vse nove uporabniške skupine, ki vBET dodal imajo dovoljenja določi, da se omogoči uporabo tega mod, vendar jih ne bi smeli dovoliti, da sem skoraj končal šli skozi njih vse izklopite vsa ta dovoljenja, to je bil pravi bolečine. Zakaj jih je treba dati v uporabniške skupine na prvem mestu?
tukaj imate to možnost, opisano:
http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html
drugič - vBET To so skupine, ki niso povezani z morebitnimi dovoljenji tako da morda je to vaš mod bug, vendar ne morem reči zagotovo.
Prosim, dajte mi ime enega od vaših mods in url te mod (treba free) in bom preveril na moj test forum (in seveda - kako pisati za reprodukcijo ga korak za korakom)