Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 9 od 9

Thread: Weird E-pošta

Brezupen

Default Weird E-pošta

Forum člana pritožil zaradi tega:

Primer iz e-mail:
    Dragi Bart,
    rparmar je pravkar odgovoril na nit ste naročeni na upravičen - FA Limited Club - v Pentax SLR Forum objektiv PentaxForums.com. Če želite objaviti odgovor, prosimo, odprite nit, tako da sledite spodnji povezavi. Prosimo, ne odgovarjajte na ta e-MAIL.
    Ta tema se nahaja na:
    FA Limited Club - Page 32 - PentaxForums.com
    Tukaj je sporočilo, da je bilo pravkar objavljeno:
    <!--START vBET ni PREVEDENA območje-->
    --- Quote (Originally po brecklundin) ---
    Plus sem prisiljen v to uporabljajo zato, ker sem odpremljeno 35ltd off za 43ltd ... popolnoma velik kopijo 35ltd in še vedno nisem mogel upreti privabiti več srebra.
    --- End Quote ---
    <!--KONEC vBET NI PREVEDENA PODROČJU-->sem se lahko nanaša, da, da! Sem s katerimi se trguje moj DA35 za DA12-24, ker je bil bolj pomembno mi je, da so tiste kontaktne dolžine zajeti. Vendar sem ohranil FA43. Čeprav je manj praktične, kot DA35 se mi zdi, da izpolni posebno tržno nišo.
    To morda ni najboljša tehnična primer objektiva v uporabi, še posebej s post-obdelavo, vendar mi je všeč. (In tako ne plesalko.) FA43 stavke še enkrat, če bi FA77 bil preveč blizu pridelka.
    Angie Smalis plesi Nič Fields
    Slika: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis plesi Nič Fields na Flickr - Photo Sharing!)
    Obstajajo lahko tudi druge odgovore, vendar pa ne boste prejeli več obvestil, dokler ne boste obiskali forum znova.
    Vse najboljše,
    PentaxForums.com

Ni vse e-pošte zgleda takole.
    fi enega za post by Eaglerapids ni pokazal to.
    Ena za post by pcarfan storil, kot tudi.
    Morda pa rparmar in pcarfan ni nastavil svojega jezika še?
    Niti ni I.
    Ali je to zato, ker ni vsakdo ima svoje jezik nastavljen? Če je tako, ali obstajajo poizvedbe MySQL, da sem lahko uporabi za nastavitev vsakogar jezik v angleščino?

Hvala!

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hvala za note. Smo že začeli delati, da odstranite vBET pripombe e-pošte, vendar pa spet zaradi drugih prioritet. Se bomo vrnili na to nalogo, s čimer se zagotovi vBET komentarji niso vključeni v e-pošto.

Države

Ja, lahko potrdim, da je to dobro. Hvala za skrb za to preveč vBET.

Brezupen

Hvala! Upam, da bo nadgradnja bugfix verzija (Jaz sem ob predpostavki, 3.3.0) se relativno neboleče!

Noob

Sem prejel 800 elektronskih sporočil danes zjutraj z vsemi

uporabniško Ime : <!--START vBET NI PREVEDENA PODROČJU-->Neregistrirane<!--KONEC vBET NI PREVEDENA PODROČJU-->
    Classname: vB_Database
    MySQL Version

in sem pravkar prejel še 75 e-pošto, kot je ta.

Vem, da si pojasnil, preden ampak jaz ne razumem, zakaj se to dogaja.

Plus sem že veliko obvestil obremenitve strežnika iz mojega namenski strežnik.

Quote Originally Posted by moman View Post
    Hvala! Upam, da bo nadgradnja bugfix verzija (Jaz sem ob predpostavki, 3.3.0) se relativno neboleče!
    Kot vedno bo posodobil nepomembno - samo nalaganje datotek in datoteke za uvoz izdelkov

3.3.0 Prav tako bo ne le bug določitvi, ampak tudi bodo vključene številne izboljšave učinkovitosti.

Quote Originally Posted by chick View Post
    Sem prejel 800 elektronskih sporočil danes zjutraj z vsemi

uporabniško Ime : <!--START vBET NI PREVEDENA PODROČJU-->Neregistrirane<!--KONEC vBET NI PREVEDENA PODROČJU-->
    Classname: vB_Database
    MySQL Version

in sem pravkar prejel še 75 e-pošto, kot je ta.

Vem, da si pojasnil, preden ampak jaz ne razumem, zakaj se to dogaja.

Plus sem že veliko obvestil obremenitve strežnika iz mojega namenski strežnik.
    Kakšna je vsebina teh sporočil?

Države

Upam, da je to kmalu določen

Rešeno Bo treba vključiti v naslednji izdaji. Pošte so posodobljene na nizki ravni kljuko, tako da bi dela za vse vrste pošte oe, vendar je bil preizkušen samo na naročnino, da niti.

V primeru, če kateri koli drugi misli, da s pošto se zgodi, prosim, napišite tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post2756

PS.
    Mislim, da bi appologise da tooks soo dolgo - je bilo res nepomembno, da popravi. Vprašanje je bilo, da je prvič, ko sem iskal za e-pošto kljuke sem našel kar sem potreboval, vendar je preizkušen v napačno smer, kar me drži potem. Žal mi je - in upam, da ni bilo tako unconvinient - sedaj bo izginila

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •