Primer iz e-mail:
Dragi Bart,
rparmar je pravkar odgovoril na nit ste naročeni na upravičen - FA Limited Club - v Pentax SLR Forum objektiv PentaxForums.com. Če želite objaviti odgovor, prosimo, odprite nit, tako da sledite spodnji povezavi. Prosimo, ne odgovarjajte na ta e-MAIL.
Ta tema se nahaja na:
FA Limited Club - Page 32 - PentaxForums.com
Tukaj je sporočilo, da je bilo pravkar objavljeno:
<!--START vBET ni PREVEDENA območje-->
--- Quote (Originally po brecklundin) ---
Plus sem prisiljen v to uporabljajo zato, ker sem odpremljeno 35ltd off za 43ltd ... popolnoma velik kopijo 35ltd in še vedno nisem mogel upreti privabiti več srebra.
--- End Quote ---
<!--KONEC vBET NI PREVEDENA PODROČJU-->sem se lahko nanaša, da, da! Sem s katerimi se trguje moj DA35 za DA12-24, ker je bil bolj pomembno mi je, da so tiste kontaktne dolžine zajeti. Vendar sem ohranil FA43. Čeprav je manj praktične, kot DA35 se mi zdi, da izpolni posebno tržno nišo.
To morda ni najboljša tehnična primer objektiva v uporabi, še posebej s post-obdelavo, vendar mi je všeč. (In tako ne plesalko.) FA43 stavke še enkrat, če bi FA77 bil preveč blizu pridelka.
Angie Smalis plesi Nič Fields
Slika:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis plesi Nič Fields na Flickr - Photo Sharing!)
Obstajajo lahko tudi druge odgovore, vendar pa ne boste prejeli več obvestil, dokler ne boste obiskali forum znova.
Vse najboljše,
PentaxForums.com
Ni vse e-pošte zgleda takole.
fi enega za post by Eaglerapids ni pokazal to.
Ena za post by pcarfan storil, kot tudi.
Morda pa rparmar in pcarfan ni nastavil svojega jezika še?
Niti ni I.