Приклад з електронної пошти:
Шановні Барт,
rparmar тільки що відповів на потоці Ви підписалися на право - FA обмеженою клубу - в Pentax SLR Об'єктиви Обговорення форуму PentaxForums.com. Якщо ви хочете опублікувати відповідь, будь ласка, відкрийте нитка, перейшовши за посиланням нижче. БУДЬ ЛАСКА, не відповідайте на цей лист.
Ця тема знаходиться за адресою:
FA обмеженою клуб - Сторінка 32 - PentaxForums.com
Ось повідомлення, яке щойно надійшло:
<!--Старт від vbet не перекладені область--&ГТ;
--- Цитата (Спочатку на brecklundin) ---
Плюс, я змушений використовувати його, тому що я тільки що відправлений 35ltd відправився в 43ltd ... прекрасно велике копію 35ltd і до цих пір я не міг чинити опір спокусі більше срібла.
--- Кінець цитати ---
<!--Кінець vbet не перекладені область--&ГТ;я можу це зрозуміти! Я обміняв мій DA35 для DA12-24, тому що це було для мене важливіше, щоб ці фокусні відстані покриті. Але я тримав FA43. Хоча вона менш практична, ніж DA35 я знайти його заповнює спеціальну нішу.
Це може бути не краще технічне приклад використовуваного об'єктива, особливо з пост-обробки, але мені це подобається. (І так робить танцюрист.) FA43 вдаряє знову де FA77 було б занадто близько врожаю.
Енджі Smalis танці Нічого Поля
Зображення:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Енджі Smalis танці Нічого полів на Flickr - Photo Sharing!)
Там можуть бути й інші відповіді, але ви не будете більше отримувати повідомлення поки ви не відвідаєте форум ще раз.
Все краще,
PentaxForums.com
Не всі електронні листи виглядають наступним чином.
фантастичні по одному на повідомлення Eaglerapids не показував цього.
Один за повідомлення pcarfan зробив також.
Можливо rparmar і pcarfan не ставив їх мову ще?
Я теж