Ok, i redid vsi namestitveni koraki (vendar so bili že narejeno pravilno), sem preveril za curlin za iconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniZastave niso prikazani .. prevod ne deluje ... kaj storiti?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Nazadnje urejal wowglider.de; 12-04-11 pri 14:30.
ok, posodobite vBET vse datoteke iz mape upload še enkrat:
- Vbenterprisetranslator_seo.php morajo biti v glavni mapi
uvoz ponovno product.xml datoteke iz ne-ne-upload mapo.
vaš htaccess izgleda dobro, hmm prosimo reedit vaš vbseo vložena v izvirni obliki
in po vseh spremembah - preverite vBET.
Če še vedno ne deluje, prosimo, pošljite mi PM z vašo admincp in FTP podatke in bom preveril
Sem to storil že 3-krat. Will poslali prijavo.
ok čakam vaše podatke.
koliko časa naj počakam? Moja stran postaja deindexed, ive poslali vse informacije!
Ta podpora postaja worser in worser .... če ta ni določen, do petka, bom odstraniti moje naročnine.
Naložil sem še enkrat vse vBET datoteke - še vedno ne deluje, sem preveril vaše htaccess -. Vse je ok, vendar še vedno ne deluje.
Jaz integrirano vBSEO datotek z vBET - še vedno ne deluje.
Vse datoteke konfiguracije izgleda dobro. Zdaj moram preveriti konfiguracijo v admincp, vendar ne morem raba svoj admincp podrobnosti iz PM - lahko preverite moje podatke za dostop do vašega admincp še enkrat?
drugič, lahko poskusite onemogočiti vBSEO in poskusite uporabiti vBET, morda imamo konflikt.
Sem uredil datoteke padalo-forum.de, Je to ok?
Zastave so zdaj delajo dobro. (Prevod url preveč)
Opazil sem, da včasih vse besedilo izgine in včasih je besedilo prevedeno dobro. Mogoče imamo vprašanje s priključkom na google.
Nazadnje urejal kamilkurczak; 19-04-11 pri 22:26.
zdaj svoj ki dela lep, sem storil iste stvari, kot si ti, vendar je njegovo delo zdaj .. Ali uporabljate beta datoteke?
vendar bi lahko odstranili branding spet?
vBET informacije manjkajo.
Torej, ali lahko potrdite, da je zdaj vse ok?